Omvendt seared røkt Picanha stek Oppskrift
Picanha er det mest populære kuttet av kjøtt fra Brasil. I Nord -Amerika kjent som topp mørbrad eller rumpehette (be alltid din slakt om å holde den tykke fetthetten på den). En av de beste biffkuttene du kan lage, saftige og supersmak, vil være sikkert en feststopp!
Gå enkelt på krydderet, så du ikke overmann smaken av kjøttet, stol på meg, det vil være utrolig.
Ingredients
Kosher salt
Kvernet svart pepper
Preparation
Med hele steken/kuttet er det ikke mye forberedelse som trengs, krydre alle sider med koshersaltet og malt pepper så det er helt dekket.
Forvarm Bradley Smoker til 250ºF (121°C), plasser den på stativene med fetthetten opp, og røyk den med Hickory- eller epleved til den når innvendig temperatur på 120ºF (49°C).
Ta den ut av røyken, og legg hele steken på den forvarmede grillen med fetthetten ned så den får en vakker farge. Snu den til den andre siden til du når en indre temperatur på 130 graderºF å nå en perfekt medium sjelden.
La den hvile i et par minutter for å holde saften inne og koke ferdig. Skjær den mot kornet for å danne biffene dine (når du skjærer den i små biter vil den være i motsatt retning av kornet, så den er så myk som den kan bli).
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now