Pumped Smoked Dried Beef Recipe

Pumpet røkt Tørket storfekjøtt Oppskrift



For å lage denne pumpet røkt tørket storfekjøttoppskrift, bør du bruke øye med runde, rumpestek, bunn eller topp runde stek. Jo slankere jo bedre. Du trenger også brunt sukkerkur, vann og en kjøttinjektor. Hvis kjøtt veier 10#, må du pumpe 10% saltlake eller 1# inn i kjøttet. Steken veier 11# når du er ferdig. Sørg for å injisere i alle sider av steken. Når du er ute av røykeren, sett i kjøleskapet for å avkjøle. Skjær tynn for å lage en darn god tørket storfesmørbrød.

Ingredients

Øye av runde, rumpstek, bunn- eller topprundstek.

Brunt sukker kur

Vann

Kjøtinjektor

Preparation

Bland 1 pund brunt sukkerkur med ½ liter vann (½ pund med 1 liter vann).

Bland godt for å løse opp.

Pumpe 10%. Hvis kjøtt veier 10# må du pumpe 10% saltlake eller 1# inn i kjøttet.

Stekingen vil veie 11# når den er ferdig.

Sprøyt inn på alle sider av steken.

Gni alle sider av kjøttet med brunt sukkerkur.

Legg steken i pose og avkjøl i 5-7 dager. Dette gjør at kjøttet kan herde.

Ta ut av kjøleskapet og skyll med kaldt vann for å fjerne ekstra salt.

Legg stek i skinkepose eller legg på røykhusskjerm.

La stå i romtemperatur i 1-2 timer.

Forvarm røyker 130ºF (52°C).

Tørk ut i 1-2 timer i en 140ºF (60°C) i røyker.

Sjekk om overflaten er tørr.

Skru opp temperaturen til 150ºF (65°C) -160ºF (71°C) og røyk i 2 timer eller til ønsket farge er oppnådd.

Skru opp temperaturen til 180ºF (82°C) -190ºF (87.8°C) og kok til den er 155 graderºF (68.3°C).

Ta ut røyken og skjær en tynn skive for å prøve. Sett i kjøleskapet til avkjøling.

Skjær i tynne skiver for å lage en jævla god tørket biffsandwich