Smoked Beef Carpaccio Recipe

Røkt Beef Carpaccio OppskriftDenne mesquite-røkt biff indrefilet med sennepsaus, kapers og parmesan Reggiano er en show-stoppende forrett som vil imponere gjestene dine med sin rike, røykfylte smak og elegante presentasjon. Tynt skivet og servert med en tangy sennepsaus, briny kapers og nøtteaktig parmesanost, det er den perfekte starten på ethvert måltid.

Ingredients

500 G (1 lb) fersk senterkuttet indrefilet av storfe

Kapers

Parmesan reggiano

Sennepssaus:

15 G (1 ss) dijonsennep

5 G (1 ss) sitronsaft

5 G (1 ts) olivenolje

3 G (½ ts) honning

Preparation

Tilbered sennepssausen ved å blande ingrediensene sammen i en liten bolle.

Røykemetode:

Legg ytrefilet av okse på øverste røykstativ.

Bruk bare Mesquite-smaksbisketter og røykgeneratoren (ikke tilsett varme) røyk i omtrent en time.

Sørg for at toppventilen er åpen og prøv å holde temperaturen under 30 °C (90 °F). Du må kanskje åpne døren til Bradley Smoker for å holde varmen nede. Fjern indrefileten fra røykeren, pakk inn i tinn og frys i 30 minutter.

Å servere:

Fjern folien fra ytrefileten og skjær den papirtynne i skiver; frysingen skal hjelpe deg å skjære den i tynne skiver. Legg skiver, dekorativt, på et stort fat, drypp sennepssausen over kjøttet. Pynt med kapers og revet parmesanost. Server umiddelbart som forrett med skiver av baguette eller kjeks.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now