Smoked Beef Short Ribs and Potato Stew Recipe

Røkt Oksekjøtt korte ribbeina og potetstuing



Jeg bestemte meg for å prøve oppskriften min med eik tre røkt korte ribbeina. For et steg opp fra bare å småkoke. Dette er hva jeg gjorde.

Ingredients

3 – 4 pund biff short ribs

1 kopp rødvin

En 28 oz boks roma tomater

En 8 oz boks tomatpuré

1 middels løk, hakket

2 fedd hvitløk, finhakket

1 ss Worcestershiresaus

1 ts oregano og urter fra Provence

4 store russetpoteter – skrelt

Gni:

¾ kopp paprika

¼ kopp hver sukker, salt-kosher eller havsalt og nykvernet pepper

2 ss hver chilikraft, cayennepulver, løkpulver, hvitløkspulver og olivenolje

Preparation

Påfør rubben på de korte ribbeina og la sitte i 30 minutter.

Forvarm røykeren, og plasser deretter de korte ribbene i @ 210ºF i 4 timer, bruk eik eller pecantre.

Mens short ribs ryker, tilbered den kokende sausen.

Småkokende saus

Stek løk og hvitløk i olje til det er mykt.

Hell roma-tomatene i en blender og kjør til en jevn masse.

Hell tomatblandingen i en kjele og tilsett løk, hvitløk, rødvin, tomatpuré, urter og worcestershiresaus.

Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke i 30 minutter.

Fjern fra varmen og sett til side.

Etter 4 timer fjerner du den korte ribben fra røykeren.

Siste trinn:

Legg ribba i en panne og hell den kokende sausen over.

Dekk til pannen og sett tilbake til røykeovnen (eller ovnen) ved 250ºF i ytterligere 3-4 timer.

Tilsett potetene de siste 1½ timene.

Eik
Tre

Eikebisquetter for Bradley Smokers

Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.

Shop Now