Røkt Oksekjøtt korte ribbeina og potetstuing
Jeg bestemte meg for å prøve oppskriften min med eik tre røkt korte ribbeina. For et steg opp fra bare å småkoke. Dette er hva jeg gjorde.
Ingredients
3 – 4 pund biff short ribs
1 kopp rødvin
En 28 oz boks roma tomater
En 8 oz boks tomatpuré
1 middels løk, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss Worcestershiresaus
1 ts oregano og urter fra Provence
4 store russetpoteter – skrelt
Gni:
¾ kopp paprika
¼ kopp hver sukker, salt-kosher eller havsalt og nykvernet pepper
2 ss hver chilikraft, cayennepulver, løkpulver, hvitløkspulver og olivenolje
Preparation
Påfør rubben på de korte ribbeina og la sitte i 30 minutter.
Forvarm røykeren, og plasser deretter de korte ribbene i @ 210ºF i 4 timer, bruk eik eller pecantre.
Mens short ribs ryker, tilbered den kokende sausen.
Småkokende saus
Stek løk og hvitløk i olje til det er mykt.
Hell roma-tomatene i en blender og kjør til en jevn masse.
Hell tomatblandingen i en kjele og tilsett løk, hvitløk, rødvin, tomatpuré, urter og worcestershiresaus.
Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke i 30 minutter.
Fjern fra varmen og sett til side.
Etter 4 timer fjerner du den korte ribben fra røykeren.
Siste trinn:
Legg ribba i en panne og hell den kokende sausen over.
Dekk til pannen og sett tilbake til røykeovnen (eller ovnen) ved 250ºF i ytterligere 3-4 timer.
Tilsett potetene de siste 1½ timene.
Eik
Tre
Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.
Shop Now