Smoked Beef, Pork and Jalapeno Stick Recipe

Røkt Storfekjøtt, svinekjøtt og jalapeno Pinneoppskrift



Ta smaksløkene dine på et krydret eventyr med våre røkt storfekjøtt, svinekjøtt og jalapeno -pinner! Disse proteinpakkede snacks sprenger av røykfylt smak og et spark med varme fra Jalapenos, noe som gjør dem til det perfekte tilskuddet til enhver spilldagsspredning eller snacktidsoppstilling.

Ingredients

9 kg kjøttdeig; enten 85/15 eller 90/10 magert

1 Lb svinerumpe eller ferdigmalt ukrydret svinekjøtt

7-19 mm kollagenhylster eller 26 mm sau eller svin

Krydder:

1 kopp kaldt destillert vann

1 kopp tørrmelk uten fett

5 ss salt

2 ts kur #1 (nivå teskjeer)

4 ss hvert jalapenopepperpulver, dehydrert jalapenopepper og dehydrert paprika (det er omtrent ¼ kopp)

2 ss paprika

2 ts granulert hvitløk

2 ss allehånde

Preparation

Mal eller bland ferdigmalt kjøtt sammen. Bland alle tørre ingrediensene i vannet i en egen bolle og rør godt. Hell blandingen i kjøttet og bland godt. Deretter legger du kjøttblandingen inn i fyllingen, og fyller tarmene til den lengden du ønsker. Avkjøl de fylte tarmene over natten.

Forvarm røykeovnen til 130°F (røykgenerator på, MEN RØYK INGEN) ventilen 1/2 åpen, ingen vann i pannen. Heng pinner i røykemaskinen i en time eller til hylsene føles tørre å ta på. Skru deretter opp varmen til 150 °F og begynn å bruke røyk i 2 timer. På den tredje timen øker du temperaturen til 170 F med ytterligere 2 timer med røyk. Fortsett med 170°F varmen, til den indre temperaturen til pinnene når 152°F – 155°F.

Når den indre temperaturen er nådd, slå av varme- og røykgeneratoren.

Knekk døren og la pinnene henge til de er skrumpne og er kjølige å ta på; så ta dem ut av røykeapparatet. Ingen grunn til å dusje disse.

Kutt pinner til den lengden du liker og vakuumforsegl. De kan fryses i opptil 6 måneder.

Merk: Hvis du skal kjøle noen pinner, bruk en glass- eller plastbeholder med hull i toppen for luftsirkulasjon. En forseglet pose med glidelås vil skape mugg og ødeleggelse.

Ytterligere oppskriftsinformasjon:

Du kan bruke 9 lbs viltkjøtt og 1 lbs bifffett for å erstatte kjøttdeig og kvernet svin hvis du ønsker det.

Fra NePaSmoker