Røkt Storfekjøtt, svinekjøtt og jalapeno Pinneoppskrift
Ta smaksløkene dine på et krydret eventyr med våre røkt storfekjøtt, svinekjøtt og jalapeno -pinner! Disse proteinpakkede snacks sprenger av røykfylt smak og et spark med varme fra Jalapenos, noe som gjør dem til det perfekte tilskuddet til enhver spilldagsspredning eller snacktidsoppstilling.
Ingredients
9 kg kjøttdeig; enten 85/15 eller 90/10 magert
1 Lb svinerumpe eller ferdigmalt ukrydret svinekjøtt
7-19 mm kollagenhylster eller 26 mm sau eller svin
Krydder:
1 kopp kaldt destillert vann
1 kopp tørrmelk uten fett
5 ss salt
2 ts kur #1 (nivå teskjeer)
4 ss hvert jalapenopepperpulver, dehydrert jalapenopepper og dehydrert paprika (det er omtrent ¼ kopp)
2 ss paprika
2 ts granulert hvitløk
2 ss allehånde
Preparation
Mal eller bland ferdigmalt kjøtt sammen. Bland alle tørre ingrediensene i vannet i en egen bolle og rør godt. Hell blandingen i kjøttet og bland godt. Deretter legger du kjøttblandingen inn i fyllingen, og fyller tarmene til den lengden du ønsker. Avkjøl de fylte tarmene over natten.
Forvarm røykeovnen til 130°F (røykgenerator på, MEN RØYK INGEN) ventilen 1/2 åpen, ingen vann i pannen. Heng pinner i røykemaskinen i en time eller til hylsene føles tørre å ta på. Skru deretter opp varmen til 150 °F og begynn å bruke røyk i 2 timer. På den tredje timen øker du temperaturen til 170 F med ytterligere 2 timer med røyk. Fortsett med 170°F varmen, til den indre temperaturen til pinnene når 152°F – 155°F.
Når den indre temperaturen er nådd, slå av varme- og røykgeneratoren.
Knekk døren og la pinnene henge til de er skrumpne og er kjølige å ta på; så ta dem ut av røykeapparatet. Ingen grunn til å dusje disse.
Kutt pinner til den lengden du liker og vakuumforsegl. De kan fryses i opptil 6 måneder.
Merk: Hvis du skal kjøle noen pinner, bruk en glass- eller plastbeholder med hull i toppen for luftsirkulasjon. En forseglet pose med glidelås vil skape mugg og ødeleggelse.
Ytterligere oppskriftsinformasjon:
Du kan bruke 9 lbs viltkjøtt og 1 lbs bifffett for å erstatte kjøttdeig og kvernet svin hvis du ønsker det.
Fra NePaSmoker