Røkt Bolognese Oppskrift
Visste du at det er mulig å ta skillet der du laget din bolognese saus direkte til røykeren? Lær hvordan du tilbereder røkt bolognese saus for å servere med favorittpastaen din. Du kan aldri gå galt med den klassiske spaghettien.
Ingredients
1 kg kjøttdeig
1 ss olivenolje
½ løk - hakket
3 fedd hvitløk - finhakket
3-4 mellomstore tomater - hakket
500 ml tomatsaus
2 ts paprika
1 ts tørket basilikum
2 ts tørket oregano
1 ss smør
Pakke med favorittpastaen din
Bradley smak bisquettes – eple
Preparation
Forvarm røykeren til 200-225 °F med bisquetter med eplesmak.
Varm olivenoljen i en støpejernsgryte, eller dyp støpejernspanne.
Tilsett kjøttdeig, hvitløk og løk i pannen.
Når kjøttet er brunet og løken har blitt gjennomsiktig, tilsett tomater, tomatsaus, paprika, basilikum, oregano, salt og pepper, og rør sammen.
La det småkoke i 5 minutter, rør av og til.
Fjern støpejernsgryten fra komfyren og plasser den i den forvarmede røykeovnen.
Røyk i 1-1½ time, rør av og til.
Mens sausen ryker, tilbered pastaen du velger (i henhold til instruksjonene). Du kan aldri gå galt med den klassiske spaghetti.
Når sausen er ferdig røkt tar du den ut av røykeren og rører inn smør.
Tøm pastaen når den er kokt, og server med nyrøkt Bolognese-saus.
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now