Smoked Bolognese Recipe

Røkt Bolognese Oppskrift



Visste du at det er mulig å ta skillet der du laget din bolognese saus direkte til røykeren? Lær hvordan du tilbereder røkt bolognese saus for å servere med favorittpastaen din. Du kan aldri gå galt med den klassiske spaghettien.

Ingredients

1 kg kjøttdeig

1 ss olivenolje

½ løk - hakket

3 fedd hvitløk - finhakket

3-4 mellomstore tomater - hakket

500 ml tomatsaus

2 ts paprika

1 ts tørket basilikum

2 ts tørket oregano

1 ss smør

Pakke med favorittpastaen din

Bradley smak bisquettes – eple

Preparation

Forvarm røykeren til 200-225 °F med bisquetter med eplesmak.

Varm olivenoljen i en støpejernsgryte, eller dyp støpejernspanne.

Tilsett kjøttdeig, hvitløk og løk i pannen.

Når kjøttet er brunet og løken har blitt gjennomsiktig, tilsett tomater, tomatsaus, paprika, basilikum, oregano, salt og pepper, og rør sammen.

La det småkoke i 5 minutter, rør av og til.

Fjern støpejernsgryten fra komfyren og plasser den i den forvarmede røykeovnen.

Røyk i 1-1½ time, rør av og til.

Mens sausen ryker, tilbered pastaen du velger (i henhold til instruksjonene). Du kan aldri gå galt med den klassiske spaghetti.

Når sausen er ferdig røkt tar du den ut av røykeren og rører inn smør.

Tøm pastaen når den er kokt, og server med nyrøkt Bolognese-saus.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now