Smoked Brisket Recipe

Røkt Brisket Oppskrift



Det er to hemmeligheter for å forberede en stor røkt brisket. Først er en sjenerøs gni med mye krydder, og den andre røyker det lavt og tregt.

Ingredients

1 oksebryst

2 ss salt

3 ss nyknekket sort pepper

1 ss chilipulver

1 ss Hvitløkspulver

2 ts løkpulver

2 ts kajennepepper

2 ts hvitt sukker

Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite

Preparation

Gni salt over hele brystet. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 30 minutter.

Lag ruben ved å blande sammen sukkeret og alle de resterende krydderne.

Gni sjenerøst krydderblandingen over hele brystet.

Sett røykeren til 225°F med Mesquite Flavor Bisquettes.

Røyk brystet til det når en indre temperatur på 195 °F.

Skjær i skiver og server.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now