Røkt Brisket Oppskrift
Det er to hemmeligheter for å forberede en stor røkt brisket. Først er en sjenerøs gni med mye krydder, og den andre røyker det lavt og tregt.
Ingredients
1 oksebryst
2 ss salt
3 ss nyknekket sort pepper
1 ss chilipulver
1 ss Hvitløkspulver
2 ts løkpulver
2 ts kajennepepper
2 ts hvitt sukker
Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite
Preparation
Gni salt over hele brystet. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
Lag ruben ved å blande sammen sukkeret og alle de resterende krydderne.
Gni sjenerøst krydderblandingen over hele brystet.
Sett røykeren til 225°F med Mesquite Flavor Bisquettes.
Røyk brystet til det når en indre temperatur på 195 °F.
Skjær i skiver og server.
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now