Røkt Brisket Oppskrift
Lær hvordan du lager en saftig brisket i Bradley -røykeren din med disse enkle og effektive trinnene!
Ingredients
13 pund brisket
Oliven olje
Krydderet:
Salt
Pepper
Hvitløk
Preparation
Start med å trimme fettet (jeg la ca en kvart tomme på den flate siden).
Bruk litt olje og fordel det på kjøttet slik at det holder på krydderet.
Krydre kjøttet.
Røyk i en P10 ved 220ºF (104,4ºC), bruk hickorykjeks for den fantastiske røyksmaken.
Røyk over natten og sjekk det om morgenen når røykeren når en stabil 160ºF (71,1ºC).
Så fortsett og pakk den inn.
La det sitte og pakk deretter dobbelt, spritt det og folie.
Sett den tilbake på røykemaskinen til den når 203ºF (95ºC) grader, fjern og la den hvile i 1 time før servering.
Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now