Røkt Brisket og bønne chili Oppskrift
Perfekt for de kalde dagene når alt du ønsker er en solid komfortmat. Denne røkt brisket og bønne chili er et måltid som vil tilfredsstille alle. Bruk røkt brisketrester, hvis du har noen.
Ingredients
1 ss olje
1 middels løk - i terninger
3 stangselleri - i terninger
1 rød paprika - kjernet ut og i terninger
2 fedd hvitløk - finhakket
2 ½ kopper røkt bryst - kuttet i små biter
1 28 Oz. kan hakkede tomater
3 bokser hvite kidneybønner - skyllet og drenert
1 kopp nytraktet kaffe
3 ss chilipulver
2 ss brunt sukker
1 ts salt
1 ts nykvernet sort pepper
½ ts kajennepepper
Preparation
Varm olje på middels varme i en nederlandsk ovn eller stor gryte.
Tilsett løk, selleri, pepper og hvitløk i den nederlandske ovnen og stek, rør ofte, til grønnsakene er møre.
Tilsett røkt brisket og kok, rør ofte i ca 5-7 minutter.
Rør inn de resterende ingrediensene og kok opp.
Senk varmen, rør og dekk til med lokk.
La chilien småkoke i 90 minutter.
Serveres varm.
Oppskrift av: Steve Cylka