Bowl of smoked chili con carne

Røkt Chili Con Carne Oppskrift



Røyk jordbiffen, løk og paprika før, og denne chili -oppskriften vil få den bålrøykigheten. Du kan bruke treverdier, men eikebisquetter fungerer bra. Mørk sterkt øl og noen få mørke sjokoladebrikker vil utfylle den unike smaken.

Ingredients

1½ Lb biff - malt (jeg brukte chuck)

1 stor gul løk - i terninger

1 grønn paprika - i terninger

5 fedd hvitløk - finhakket

1 (14 oz) boks tomater i terninger

2 ss tomatpuré

2 kopper grønnsakskraft

½ kopp Stout (eller annet mørkt, sterkt øl; jeg brukte Guinness)

2 ss cayennepeper

2 ss spisskummen

1 ts sellerifrø

1 ss oregano

1 ts salt

1 ts sort pepper

1 boks svarte bønner

1 boks kidneybønner

15 G hakket mørk sjokolade eller mørk sjokoladebiter

Koriander og grønn løk

Bradley Flavor Bisquettes - Eik

Preparation

Forvarm røyker med eikebisquetter til 250 °F.

Legg biffen på et aluminiumsbrett.

Legg løk og paprika på et perforert aluminiumsbrett.

Plasser begge brettene i den forvarmede røykemaskinen og røyk i 1 ½ time.

Forvarm ovnen til 350°F.

Legg biff, drypp og grønnsaker i ildfast form eller nederlandsk ovn.

Tilsett hvitløk, tomater i terninger, tomatpuré, kraft, stout og krydder, og rør så.

Stek i ovnen uten lokk i 1-1½ time.

Rør inn bønner og sjokolade. Kok i ytterligere 20-30 minutter.

Pynt med koriander og grønn løk, og server deretter.

Eik
Tre

Eikebisquetter for Bradley Smokers

Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.

Shop Now