Smoked Corned Beef Recipe

Røkt Corned Beef Oppskrift



Nyt de rike smakene fra vår munnvannende corned beef brisket oppskrift. Med sitt perfekte fettinnhold og fagmessig skiver ømhet, er vår 750g (1½ lb) rå corned beef brisket en uimotståelig godbit. Sakte røkt til perfeksjon i 5-6 timer, når den en pirrende 70 ° C (160 ° F), og gir en deilig og røykfylt opplevelse som vil gi deg lyst på mer.

Ingredients

Bryst er et godt snitt for å lage corned beef fordi den har et fint fettinnhold. Det er også viktig å skjære corned beef mot kornet. Så du trenger 750 g (1½ lb) rå corned beef brisket.

Preparation

Forvarm røykeren til omtrent 100 °C (220 °F).

Åpne spjeldet delvis og skru ned varmen et hakk eller to til 90°C (190°F).

Legg rått kjøtt på en oljet rist.

Røykkok i 5 - 6 timer eller til kjøttet er gjennomstekt. Et øyeblikkelig kjøtttermometer skal vise 70°C (160°F). Koketiden vil variere avhengig av vær og vindforhold. Hvis du ønsker det, kan røyken slås av etter 4 timer eller når ønsket røykeevne er nådd.

Skjær veldig tynt over kornet.

Lagres kjølig.