Røkt Corned Beef Oppskrift
Nyt de rike smakene fra vår munnvannende corned beef brisket oppskrift. Med sitt perfekte fettinnhold og fagmessig skiver ømhet, er vår 750g (1½ lb) rå corned beef brisket en uimotståelig godbit. Sakte røkt til perfeksjon i 5-6 timer, når den en pirrende 70 ° C (160 ° F), og gir en deilig og røykfylt opplevelse som vil gi deg lyst på mer.
Ingredients
Bryst er et godt snitt for å lage corned beef fordi den har et fint fettinnhold. Det er også viktig å skjære corned beef mot kornet. Så du trenger 750 g (1½ lb) rå corned beef brisket.
Preparation
Forvarm røykeren til omtrent 100 °C (220 °F).
Åpne spjeldet delvis og skru ned varmen et hakk eller to til 90°C (190°F).
Legg rått kjøtt på en oljet rist.
Røykkok i 5 - 6 timer eller til kjøttet er gjennomstekt. Et øyeblikkelig kjøtttermometer skal vise 70°C (160°F). Koketiden vil variere avhengig av vær og vindforhold. Hvis du ønsker det, kan røyken slås av etter 4 timer eller når ønsket røykeevne er nådd.
Skjær veldig tynt over kornet.
Lagres kjølig.