Smoked Corned Beef Recipe

Røkt Corned Beef Oppskrift



Etter mange års braising, damping, kokende, grilling osv. Jeg fant en av de enkleste og beste måtene å tilberede røkt corned beef. Det kan være lurt å gi det et skudd. Det er utmerket!

Røkte opp en brisket leilighet for en stund tilbake og la punktet til side for å lage litt corned storfekjøtt. Jeg brukte en saltlake til denne, og det var bare salt og krydder. Bare vær sikker på at folien ikke har en lekkasje eller tåre et sted slik at dampen kan slippe ut.

Etter å ha herdet i 10 dager, skyllet jeg og satte i crock potten. Deretter dekket med vann og litt syltingkrydder.

La koke til nesten møre, og kastet deretter noen hjemmevoksede tatere.

En time senere kastet inn noen gulrøtter.

Og ikke glem sausen. Det er en god forbedring.

Ingredients

Corned beef (uansett størrelse)

Grovkvernet pepper

6 løk - i skiver ca ¼ eller  tomme tykk

1 stort ark kraftig folie

Preparation

Legg corned beef på folie og dekk med grov pepper.

Legg løkskiver over det hele, bruk tannpirkere der det er nødvendig for å holde dem.

Fest folien på tvers av toppen, deretter sidene, og la luftrom være inne, men slik at ingen væske kan lekke ut.

Legg i panne på minst 2 tommer dyp. Stekes i 350ºF (176.7°C) stekeovn i 3 timer (uansett hvilken størrelse).


Kok eller damp etter eget valg av kål, gulrøtter og poteter i saften tappet fra pannen (pluss litt ekstra væske etter behov).

Valgfritt: Mens grønnsakene koker, glaser biff med 1 kopp brunt sukker og ¼ kopp sennep.


Stek uten lokk 15 minutter kl 350ºF (176.7°C).