Røkt Jaegers Oksekjøtt Oppskrift
Jaeger's Beef Sticks krydder er en kommersiell fra FW Witt. For det formål la jeg til en standard Beef Stick Cure jeg har brukt noen ganger. Ikke noe virkelig fancy, men ikke så ille heller.
Ingredients
5 Lb magert kjøttdeig
5 avrundede ts Morton Tender Quick
2 ½ ts hvert sennepsfrø, hvitløksalt og grovkvernet pepper
2 ts klar flytende røyk
1 ts hickorysalt
Preparation
Jaeger brukte 21 mm mahognikollagen til foringsrørene. De var 20 tommer lange og dette gjorde det lettere å henge på 10 tommer på hver side av dyvelstengene han brukte.
Røkt i 3,5 timer ved bruk av hickory – indre temperatur på 165 ° F.
De første 2 til 2 ½ timene, røyk pinnene ved en temperatur på 150 °F til 160 °F.
Avslutt deretter med en røyketemperatur på 180 °F. Disse bildene er enestående!
Fra Jaeger
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now