Røkt Kjøttlaff pakket inn i bacon Oppskrift
Denne utrolig møre n 'saftige kjøttlaffen er pakket inn i bacon mens den røykes med aromaen av hickory tre. En skive av denne ekstraordinære baconpakkede røkt kjøttlaffen med hickory røykaroma vil etterlate deg sug etter mer. Ikke glem den deilige brødet som oser av ost over tallerkenen din, mens du knuser på denne delikatessen!
Ingredients
2 pund fersk mager kjøttdeig
1 egg - litt pisket
½ kopp brødsmuler
1½ ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
1 ts malt svart pepper
1 ts tørket oregano
½ ts kajennepepper
1 kopp revet ost
6 til 8 tynne strimler bacon
Bradley Flavour Bisquettes - hickory
Preparation
I en stor bolle kombineres alle ingrediensene, unntatt ost og bacon. Bruk hendene til å elte blandingen til alt er helt kombinert og grundig blandet.
Form kjøttblandingen til en firkantet flat form, legg osten i midtdelen og rull kjøttet over så osten er helt dekket. Pakk brødet med bacon (du kan bruke tannpirkere for å holde det på plass).
Start røykeren ved å bruke hickory wood bisquettes og ovnstemperatur på 250 °F (121,1°C). Kok den til den indre temperaturen når 160 °F (71,1°C).
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now