Røkt Lancaster County Tørket storfekjøtt Oppskrift
Røkt Lancaster County tørket storfekjøtt er en langsom tørket og langsom røkt delikatesse med en dyp røykfylt smak. Du kan skive den tynn og servere som et delikjøtt. Du kan også bruke den i saus, eller servere det som kremet tørket storfekjøtt over toast, kjeks og pommes frites. Selvfølgelig kan du ha kjøpte butikk. Ingenting sammenligner imidlertid med den som er hjemmelaget.
Ingredients
3-5 Lb runde biffstek
1 ss Tenderquick for hver lb biff
1 ss brunt sukker for hver lb biff
1 ss knust sort pepper
1 ts hvitløkspulver
3 laurbærblader (knust)
1 tørket chilipepper (knust)
10 einebær (knust)
Preparation
Skjær oksekjøttet godt av alt fett og sener.
Bland alle kuringrediensene sammen i en bolle.
Gni kur over hele overflaten av kjøttet. Belegg godt. Legg steker sammen med den gjenværende kuren i en gallon ziploc-pose. Sett posen i kjøleskapet i 12 dager, snu hver dag.
Røyk ved 130ºF (54.4°C) i 8-12 timer.
Bump smoker opp til 160ºF (71.1°C). Og røyk til innvendig temperatur i kjøttet når 135ºF (57.2°C) .
Sett stekene tilbake i kjøleskapet (utildekket) i 5 dager for å tørke før de skjæres i skiver.
Skjær tynne.
Hvis du ikke føler deg komfortabel med 135°F (57.2°C) innvendig temperatur kok til den er 140°F (60°C).