Smoked Long/Short Ribs Recipe

Røkt Lange/korte ribber Oppskrift



Et av problemene med korte ribbeina er mangelen på kjøtt på dem mange ganger. For å komme meg rundt dette problemet, når jeg eldes en hel bein-på prime-ribbeina, vil jeg, etter aldringsprosessen, fjerne ribbeina som etterlater minst en full tomme kjøtt på dem.

Ingredients

En hel stativ med ribbebein med en tomme kjøtt på.

Svart og hvit pepper nykvernet

Kvalitetssalt

Eik

Preparation

Skjær ribbebein fra Prime Rib og la det være minst en tomme kjøtt på dem.

Ta okseribbein og dekk med nykvernet svart, hvit pepper og kvalitetssalt for å passe din smak.

Plasser i Smoker som er forvarmet til 190°F.

Røyk med eikeved 2 til 3 timer.

Fjern ribben og legg i en foliebåt.

Tilsett et par unse eplejuice.

Nærbilde foliebåt.

Gå tilbake til røyker til kjøttet når 130 °F.

FTC fra én til to timer.

Legg ribben under en supervarm broiler i 1-2 minutter for å sprø den.

Eik
Tre

Eikebisquetter for Bradley Smokers

Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.

Shop Now