Røkt Lange/korte ribber Oppskrift
Et av problemene med korte ribbeina er mangelen på kjøtt på dem mange ganger. For å komme meg rundt dette problemet, når jeg eldes en hel bein-på prime-ribbeina, vil jeg, etter aldringsprosessen, fjerne ribbeina som etterlater minst en full tomme kjøtt på dem.
Ingredients
En hel stativ med ribbebein med en tomme kjøtt på.
Svart og hvit pepper nykvernet
Kvalitetssalt
Eik
Preparation
Skjær ribbebein fra Prime Rib og la det være minst en tomme kjøtt på dem.
Ta okseribbein og dekk med nykvernet svart, hvit pepper og kvalitetssalt for å passe din smak.
Plasser i Smoker som er forvarmet til 190°F.
Røyk med eikeved 2 til 3 timer.
Fjern ribben og legg i en foliebåt.
Tilsett et par unse eplejuice.
Nærbilde foliebåt.
Gå tilbake til røyker til kjøttet når 130 °F.
FTC fra én til to timer.
Legg ribben under en supervarm broiler i 1-2 minutter for å sprø den.
Eik
Tre
Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.
Shop Now