Røkt Biffgryte Oppskrift
Mange mennesker elsker å røyke mat om sommeren, men den røykfylte smaken er også en fin trøst på de kalde lange mørke vinterdagene. Prøv denne oppskriften på røkt storfekjøttstuing, så får du Bradley -røykeren i gang hele året!
Ingredients
2 pund stewing biff, kuttet i tommers terninger
1 ss sukker
1 ss paprika
1 ts salt
1 ts malt svart pepper
1 ts hvitløkspulver
2 ts tørr oregano
½ ts timian
½ ts kajennepepper
2 løk, i terninger
6-8 gulrøtter, skrelt og i terninger
6-8 mellomstore poteter, skrelt og i terninger
1 boks (28 oz/796 ml) tomater i terninger
5 kopper oksebuljong
1-2 ss maisstivelse for jevning
1-2 ss vann
Preparation
Lag ruben ved å blande sammen sukkeret og alle krydderne. Gni sjenerøst krydderblandingen over hele stuvebiffterningene.
Sett røykeovnen til 250ºF med valgfrie trebisketter.
Røyk de stuvende biffterningene i 2 timer.
Dump biffterninger med de resterende ingrediensene (minus maisstivelse og vann) i en saktekoker. Kok på lavt nivå i ca 8 timer.
Med omtrent 15 minutter igjen, visp sammen maisstivelse og vann for å lage en slurry. Visp det inn i lapskausen for å tykne den.
Server lapskausen med litt ferskt brød.
Av Steve Cylka