Smoked Reverse Seared Tomahawk Steak Recipe

Røkt omvendt seared Tomahawk Steak Oppskrift



Lær hvordan du lager noen røkt omvendt seared Tomahawk -biff, en av de deiligste storfekjøttstykkene.

Tips: Marinade -biff i 48 timer ved hjelp av en glidelås på 1 gallon. Sett marinaden i minimum 10 minutter for å sikre at alkoholinnholdet koker ut.

Ingredients

1 kopp ketchup

1 oz hvit rom

¼ kopp melasse

1 ss sitronsaft

1 ss Worcestershiresaus

1 ss soyasaus

½ ts malt pepper

½ ts salt

½ ts kajennepepper

¼ kopp balsamicoeddik

1 ss hakket løk

Preparation

Bland alle marinerte ingrediensene sammen i en kjele og la det småkoke på middels varme i 10 minutter. La sitte i 5 til 10 minutter før bruk.

Forvarm Bradley Smoker til 226ºF (107,8ºC), krydre alle sider av biffen med salt og pepper. Plasser i røykeovn med termometerprobe for å overvåke den indre temperaturen.

Etter 60 min i røykemaskinen snu biffen. Når biffen når en innvendig temperatur på 135ºF (57,2ºC), trekk av røykeren.

Fyr opp grillen og stek biffen på begge sider. Stek biffen på begge sider i 15 til 20 sekunder. legg 2 ss smør på toppen av biffen. Hvil i 10 minutter og server!

Oppskrift av: Bryan Edwards