Røkt omvendt seared Tomahawk Steak Oppskrift
Lær hvordan du lager noen røkt omvendt seared Tomahawk -biff, en av de deiligste storfekjøttstykkene.
Tips: Marinade -biff i 48 timer ved hjelp av en glidelås på 1 gallon. Sett marinaden i minimum 10 minutter for å sikre at alkoholinnholdet koker ut.
Ingredients
1 kopp ketchup
1 oz hvit rom
¼ kopp melasse
1 ss sitronsaft
1 ss Worcestershiresaus
1 ss soyasaus
½ ts malt pepper
½ ts salt
½ ts kajennepepper
¼ kopp balsamicoeddik
1 ss hakket løk
Preparation
Bland alle marinerte ingrediensene sammen i en kjele og la det småkoke på middels varme i 10 minutter. La sitte i 5 til 10 minutter før bruk.
Forvarm Bradley Smoker til 226ºF (107,8ºC), krydre alle sider av biffen med salt og pepper. Plasser i røykeovn med termometerprobe for å overvåke den indre temperaturen.
Etter 60 min i røykemaskinen snu biffen. Når biffen når en innvendig temperatur på 135ºF (57,2ºC), trekk av røykeren.
Fyr opp grillen og stek biffen på begge sider. Stek biffen på begge sider i 15 til 20 sekunder. legg 2 ss smør på toppen av biffen. Hvil i 10 minutter og server!
Oppskrift av: Bryan Edwards