Smoked Cheese Dogs Recipe

Røkt Ostehunder Oppskrift



Denne røkt ostehunder oppskriften er en av mine favoritt halvkokte røkt pølseoppskrifter. Det stammer fra Eldon R. Cutlips bok om "Pølse & Jerky Handbook". Dette er en flott bok for alle som er interessert i å lage sin egen rykk og/eller pølse.

Eldons prosedyre for ostehunder er å koke pølsen fullt ut (155 F) i røykeren. Og du kan da spise det varmt eller kaldt. Jeg har funnet ut at denne oppskriften fungerer veldig bra ved å gjøre en semikaldt røyk som holder den som fersk pølse, (ikke fullt kokt). Og så kan du tilberede den på metoden jeg skal forklare etter oppskriften.

Jeg liker vanligvis å bruke Moose og/eller Caribou. Noen ganger legger jeg til en liten svart bjørn, foruten litt svinekjøtt og litt storfekjøtt.

Ingredients

For en 10 # batch med ostehunder:

6 lb magert kjøtt med 2 lb bake og 2 lb okseavskjær.

2 ts herdesalt (praha-pulver nr. 1)

4 ss kosher salt

1 ss koriander

1 ss hvit pepper

2 ss hvitløkspulver

2 ss labyrint

2 ss løkpulver

2 ts karripulver

1 ts rød pepper

1 ts kajennepepper

1 ss hel sennepsgras (kvernet, hvis du foretrekker det)

¼ kopp pulverisert dekstrose

¼ kopp maissirup faste stoffer

½ kopp tørrmelk uten fett (finmalt til pølse)

¾ Lb middels revet cheddarost

¾ Lb skarp cheddarost revet

Jeg bruker vanligvis Hog casings (35 mm) for denne oppskriften, men det er mulig å bruke saue casings (22 mm) for en fot lang.

Preparation

Etter fylling legger du lenkene i en balje og lar dem stå over natten i kjøleskapet.

De vil deretter komme ut og lufttørke i omtrent en time og deretter gå til BS.

Gi dem ½ time på 100ºF og ingen røyk, deretter 1 time ved 120ºF (ventilen helt åpen) med 3 Hickory Pucker. Roter deretter stativene, og ytterligere 1 time med 3 pucker (Vent åpen) kl 120ºF.

Slå av BS, åpne døren, og når lenkene er kjølige, blir de vakuumforseglet eller kokt.

Ved denne lave temperaturen trenger de ikke dusjes, tarmen vil tilpasse seg pølsen.

Matlaging:

En metode er å koke pølsen i en crock pot. Legg til et par skiver middels hvit løk og 2 flasker valgfritt øl.

Når ølet og løken kommer opp til middels temperatur (1 time), tilsett pølsen for å forkoke i (45 min). Ta deretter pølsen til å forvarme grillen for å brune dem, etter å ha nådd 155ºF. De går tilbake i crock-gryten og putrer klare til å konsumeres.

For krydder, legg til litt surkål, rå løk, pepperrot, etc.

Bare å tilberede dem på grillen alene eller sautere i en panne er også veldig smakfullt

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now