Smoked Pizza Bombs Recipe
Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!
Ingredients
2 pund kjøttdeig
1 ts oregano
½ ts salt
½ ts hvitløkspulver
½ ts løkpulver
1½ kopper revet mozzarellaost
¾ kopp pepperoni - i terninger
½ kopp grønne oliven - i terninger
1 kopp pizzasaus
Bradley Flavor Bisquettes
Preparation
Sett røykeovnen til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes.
I en liten bolle, bland sammen kjøttdeig, oregano, salt, hvitløkspulver og løkpulver til det er grundig kombinert.
Bland sammen revet mozzarella, pepperoni og grønne oliven i en bolle.
Ta en liten håndfull av kjøttblandingen og lag en kjøttbolle som er omtrent 1½ tommer stor. Lag en liten fordypning i midten med tommelen. Ha litt av ost-, pepperoni- og olivenblandingen i fordypningen og brett kjøttet rundt osteblandingen slik at det er dekket.
Bruk de to hendene og rull kjøttet rundt slik at det blir ganske rundt. Plasser kjøttbollen på Bradley røykestativet. Gjør dette med det resterende kjøttet og osten.
Plasser røykstativene i Bradley Smoker. Røyk kjøttbollene til de når en innvendig temperatur på 165°F, ca. 2½ time.
Drypp litt av pizzasausen på toppen av kjøttbollene og server varm!
Oppskrift av: Steve Cylka