Røkt Roquefort Steer Burger Oppskrift
Dette er en burger som er uvanlig og flott. Det har en overraskende vri. Ingen ketchup eller sennep. Derfra er det opp til deg. Du kan enten grille eller røyke burgeren. Jeg foretrekker å røyke ved 200 ° F i omtrent 20 minutter og treffer grillen til det er ferdig.
Ingredients
Malt chuck krydret – fettet gir en bedre smak
Sesamfrø burgerbolle
Preparation
Lag burgere omtrent ½ tommer tykke og store nok til å dekke en stor burgerbolle med sesamfrø helt. Salt og pepper etter smak. De ender opp med å veie omtrent ⅓ + pund hver.
Plasser i en 200°F forvarmet røyker, og påfør 20 minutter med røyk. Ta dem så ut av røykeovnen og stek dem ferdig på grillen.
Eller bare stek ferdig på grillen.
Rist bollen lett og fordel god "Roquefort Dressing" på begge innsidene av bollen.
Topp med burger og løk, Vlasic Hamburger Dill pickle. PLUSS: det du liker (salat, tomat, bacon, etc).
Nyt
ChefBill