Roquefort Steer Burger Recipe

Røkt Roquefort Steer Burger Oppskrift



Dette er en burger som er uvanlig og flott. Det har en overraskende vri. Ingen ketchup eller sennep. Derfra er det opp til deg. Du kan enten grille eller røyke burgeren. Jeg foretrekker å røyke ved 200 ° F i omtrent 20 minutter og treffer grillen til det er ferdig.

Ingredients

Malt chuck krydret – fettet gir en bedre smak

Sesamfrø burgerbolle

Preparation

Lag burgere omtrent ½ tommer tykke og store nok til å dekke en stor burgerbolle med sesamfrø helt. Salt og pepper etter smak. De ender opp med å veie omtrent ⅓ + pund hver.

Plasser i en 200°F forvarmet røyker, og påfør 20 minutter med røyk. Ta dem så ut av røykeovnen og stek dem ferdig på grillen.

Eller bare stek ferdig på grillen.

Rist bollen lett og fordel god "Roquefort Dressing" på begge innsidene av bollen.

Topp med burger og løk, Vlasic Hamburger Dill pickle. PLUSS: det du liker (salat, tomat, bacon, etc).

Nyt

ChefBill