Smoked Donut Burger

Røkt Donut Burger Oppskrift



Denne røkt smultringburgeroppskriften er perfekt hvis du ikke er i noen form for kosthold. Velg ditt tre av preferanse, men Hickory og Whisky Oak vil fungere bra. Bruk røkt cheddarost for ekstra røykfylt smak

Ingredients

1 Lb kjøttdeig

1 ts salt

½ ts hvitløkspulver

½ ts løkpulver

½ ts oregano

½ ts malt svart pepper

8 baconskiver - kokt

2 ss olje

4 egg

4 skiver ost – bruk røkt cheddarost for ekstra røyksmak!

8 glaserte smultringer

Bradley Flavor Bisquettes valgfrie - hickory eller whisky eik fungerer utmerket

Preparation

Bruk hendene til å kna salt, hvitløkspulver, løkpulver, oregano og sort pepper inn i kjøttdeigen. Del i 4 like store porsjoner og form til burgerkaker. Legg på røykerist.

Sett røykeovnen til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes.

Plasser burgerne i røykemaskinen og røyk til de er gjennomstekt, og de når en indre temperatur på 165°F, ca. 2½ time.

Varm olje i en panne og stek eggene med solsiden opp.

Sett sammen burgere ved å legge en smultring på en tallerken. Ha så på en osteskive, burgerpatty, stekt egg og to baconskiver. Topp med en annen glasert smultring.

Server, og nyt!

Oppskrift av: Steve Cylka

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now