Røkt Donut Burger Oppskrift
Denne røkt smultringburgeroppskriften er perfekt hvis du ikke er i noen form for kosthold. Velg ditt tre av preferanse, men Hickory og Whisky Oak vil fungere bra. Bruk røkt cheddarost for ekstra røykfylt smak
Ingredients
1 Lb kjøttdeig
1 ts salt
½ ts hvitløkspulver
½ ts løkpulver
½ ts oregano
½ ts malt svart pepper
8 baconskiver - kokt
2 ss olje
4 egg
4 skiver ost – bruk røkt cheddarost for ekstra røyksmak!
8 glaserte smultringer
Bradley Flavor Bisquettes valgfrie - hickory eller whisky eik fungerer utmerket
Preparation
Bruk hendene til å kna salt, hvitløkspulver, løkpulver, oregano og sort pepper inn i kjøttdeigen. Del i 4 like store porsjoner og form til burgerkaker. Legg på røykerist.
Sett røykeovnen til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes.
Plasser burgerne i røykemaskinen og røyk til de er gjennomstekt, og de når en indre temperatur på 165°F, ca. 2½ time.
Varm olje i en panne og stek eggene med solsiden opp.
Sett sammen burgere ved å legge en smultring på en tallerken. Ha så på en osteskive, burgerpatty, stekt egg og to baconskiver. Topp med en annen glasert smultring.
Server, og nyt!
Oppskrift av: Steve Cylka
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now