Meatball in smoker ready

Røkt velsmakende fylt Cheesy kjøttboller Oppskrift



Denne røkt smakfulle fylte ostete kjøttbolleroppskriften er en flott matbit å servere på en fest eller enhver anledning til å underholde, det er den definerte festfavoritten! Røkt kjøttboller er enkle å gjøre uten oppstyr når de er i røykeren, og vil ha den ekstra smaken og bringer matbit til et nytt nivå.

Ingredients

1 Lb slipt chuck

½ kopp revet parmesan

½ kopp strimlet cheddar

½ kopp finhakket løk

1/3 kopp finhakket jalapeno (valgfritt for ekstra krydder)

1 stort egg (hele greia)

¼ kopp Worcestershire

¼ kopp Bradley's Herb Blend Rub

½ kopp din favoritt BBQ saus

¼ til ½ tommers terninger av cheddar, pepperknekt eller annen favorittost

Preparation

Røyketemperatur: 225-240°F

Slutttemperatur for kjøtt: 160°F

Anbefalt trevirke: eple

Bland alle ingrediensene sammen for hånd og rull til kjøttboller ved å håndflate kjøttet med hånden.

Sørg for å ha en ½ tommers ostebit i hver kjøttbolle

Du kan nå dekke med BBQ-saus om ønskelig, og toppe med revet ost

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now