Røkt velsmakende fylt Cheesy kjøttboller Oppskrift
Denne røkt smakfulle fylte ostete kjøttbolleroppskriften er en flott matbit å servere på en fest eller enhver anledning til å underholde, det er den definerte festfavoritten! Røkt kjøttboller er enkle å gjøre uten oppstyr når de er i røykeren, og vil ha den ekstra smaken og bringer matbit til et nytt nivå.
Ingredients
1 Lb slipt chuck
½ kopp revet parmesan
½ kopp strimlet cheddar
½ kopp finhakket løk
1/3 kopp finhakket jalapeno (valgfritt for ekstra krydder)
1 stort egg (hele greia)
¼ kopp Worcestershire
¼ kopp Bradley's Herb Blend Rub
½ kopp din favoritt BBQ saus
¼ til ½ tommers terninger av cheddar, pepperknekt eller annen favorittost
Preparation
Røyketemperatur: 225-240°F
Slutttemperatur for kjøtt: 160°F
Anbefalt trevirke: eple
Bland alle ingrediensene sammen for hånd og rull til kjøttboller ved å håndflate kjøttet med hånden.
Sørg for å ha en ½ tommers ostebit i hver kjøttbolle
Du kan nå dekke med BBQ-saus om ønskelig, og toppe med revet ost
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now