Røkt WTS Brisket Oppskrift
Forbered deg på en uforglemmelig brisketopplevelse med denne nøye laget oppskriften. Etter å ha aldret brisket i flere uker for å forbedre smaken, kan du trimme av overflødig fett og sjenerøst belegg det med en smakfull gni, før du røyker det lavt og sakte i Bradley -røykeren. Resultatet er en øm, saftig og munnvannende brisket som vil etterlate deg mer, komplementert av den pirrende aromaen som fyller kjøkkenet ditt under kokeprosessen.
Ingredients
9-12 pund pakkebryst
Gni ingredienser:
¾ kopp paprika
¼ kopp hver grov sort pepper, grovt salt og sukker
2 ss hvert chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver og 2 ts cayenne
Preparation
Aging the Brisket:
Hvis du kjøpte en markedstrimmet brisket, trekk den ut av pakken og vac-forsegl den; en pakker er gråt-o-vac'd og klar.
Sett brystet i kjøleskapet i minst 2 uker (3 er bedre) og snu den hver dag.
Trimming av brystet:
Dagen før du røyker, trekk brystet ut av pakken for å trimme litt fett. Hvis du kjøpte et marked trimmet, er du allerede godt i gang.
Klipp av de tunge fettklumpene på pakningen din, men ikke la deg rive med på capsen din, siden den fungerer som en selv-baster mens vi koker den.
Når du har fjernet de tunge delene av fettet, vil du se fettbåndet som skiller flaten fra punktet. Kjør kniven langs dette båndet som om du skulle skille de to. Hvis bøyningen din i butikken var riktig, bør du ikke ha for tykt bånd og trenger ikke å fjerne veldig mye.
Røyking/matlaging:
Velg din favoritt rub og ikke vær sjenert med den. Dekk hele brystet og ikke glem å belegge der fettbåndet var.
Plasser brystet i en 2-liters glidelås (hvis du ikke finner en så stor glidelås, er det bare å forsegle den) og få ut så mye luft som mulig.
Avkjøl over natten.
Røyking:
Trekk brystet ut av posen og legg den på stativet på benken.
La brystet stå på benken i omtrent en time. Når det begynner å svette, er du klar. Og det kule er at det ikke engang er tilberedt og det lukter godt allerede.
Forvarm Bradley Smoker til 220 °F.
Legg brystet inn i røykemaskinen på midterste rille. Skaptemperaturen vil ta ganske lang tid å komme seg, spesielt hvis du har full last.
Når røykeren har kommet opp igjen til 220 °F, påfør 4 timer med røyk. Jeg bruker mesquite, men bruker den smaken som passer deg.
Trekk brystet ut av røykemaskinen og du vil legge merke til at de har krympet ganske mye – dette er en god ting.
Legg brystet i en foliepanne med en skvett eplejuice.
Dekk foliepannen tett med kraftig folie og sett inn i ovnen ved 220°F.
Når jeg driver med bryst, skyter jeg ikke for noen indre temperatur mer så bare lav og sakte, men hvis jeg skulle gjette sannsynligvis 190-205.
Fjern fra pannen og pakk godt inn i folie.
FTC for bare noen få timer til (4-5 timer). Tid FTC-en din for middagstid, hvis du trenger litt mer eller mindre så går det bra! Jeg har lært at FTC er en stor nøkkel, takket være folkene på Bradley Forum ... Trekker all saften tilbake i kjøttet! Apropos juice når du trekker pannene fulle av bryst ut av ovnen, hell saften i en gryte. Det gir en jævla base for saus!
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now