Røkt BBQ Kjøttboller Oppskrift
Gjør deg klar for en smakseksplosjon med vår røkt BBQ kjøttboller oppskrift! Disse velsmakende, ømme kjøttbollene er sakte-tilberedt til perfeksjon og kvalt i en tangy BBQ-saus, noe som gjør dem til den ultimate publikum-behagelige forretten eller hovedretten.
Ingredients
Kjøttkaker er det perfekte valget for fester, bakluker eller for å se fotballkamper med venner.
Forbered dem på din måte, men følg disse instruksjonene for å røyke dem til perfeksjon.
Preparation
Varm opp røykeren til 190* grader F med 6 Hickory-bisquetter
Røyk kjøttboller i tre timer
Legg røkte kjøttboller i din favoritt BBQ-saus
USDA anbefaler at du bruker en skaptemperatur på 225 grader F eller høyere når du røyker uherdet kjøttdeig.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now