Smoked Beef Cheeks on a Brioche Bun Recipe

Røkt Oksekjøtt på en brioche bun -oppskrift



Hvis du liker den rike biffete smaken som følger med grillbrisket, så er du inne på en godbit med røkt oksekinn - alt den smokey og saftige smaken med bare en tredjedel av koketiden!

Ingredients

Biff kinn

Salt

Svart pepper

Briochebolle

Grillsaus

Valgfri:

Hickory Wood Bisquettes

Preparation

Krydre biffkinnene med en rikelig mengde salt og sort pepper.

Legg biffkinnene i røykemaskinen og røyk den ved 250 °F eller 120 °C i 2 timer. Valgfri: bruk hickory bisquettes for en ekstra røyksmak.

Etter 2 timer legger du biffkinnene i en foliepanne og dekker den med et lag folie.

Plasser foliepannen tilbake i røykeovnen i ytterligere 2 timer ved 250 °F eller 120 °C.

La biffkinnene hvile i 30 minutter før du river dem i stykker.

Server med en ristet briochebolle og topp kjøttet med grillsaus.

Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now