Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Ostete Karamellisert løk og portobello sopp Røkt fet oppskrift



I dag vil jeg dele med deg en flott oppskrift å tilberede i Bradley -røykeren din. Det kan virke komplisert, men det er veldig enkelt og enkelt. Følg de detaljerte instruksjonene, og du kan ha denne ostete karamelliserte løken og Portobello -soppen røkt fet klar på mindre enn 3 timer.

Ingredients

3 ss smør

2 løk - finhakket

2 Portobellosopper - veldig fine i terninger

1 pund kjøttdeig

½ Pund malt svinekjøtt

2 ss Worcestershire saus

1 ss balsamicoeddik

½ Ts hvitløkspulver

½ ts tørket oregano

½ Tørket timian

½ ts malt svart pepper

1 ts salt

1 ½ Kopper revet mozzarellaost

Preparation

Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett løk og portobellosopp. Stek til de er karamelliserte. Sett til side for å få romtemperatur.

Bland kjøttdeig, kvernet svin, worcestershiresaus, balsamicoeddik, hvitløkspulver, oregano, timian, pepper og salt til det er godt blandet. Rull kjøttblandingen til en 10 x 10 tommers firkant. Rull i en stor frysepose eller på bakepapir, så ruller kjøttet lett inn i fettet.

Fordel løk- og soppblandingen i midten av pølsekjøttet. Dryss revet mozzarella på toppen av grønnsakene.

Rull sammen det fete slik at ost, løk og sopp er helt omgitt av kjøttblandingen. Legg fettet på en røykrist.

Sett Bradley Smoker til 250°F. Røyk fettet i ca. 2 ½ timer med spesialblandingsbisquetter. Fjern når den indre temperaturen er på 165°F.

Oppskrift Av Steve Cylka

Spesiell
Blanding

Spesialblandingsbisketter for Bradley-røykere

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett, og passer godt sammen med fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now