Pastrami
Pastrami kan lages av gås, geit og fårekjøtt, men er oftest laget av oksebryst.
Ingredients
1,5 kg Corned Beef Brisket (eller du kan lage din egen se nederste note)
Tørr gni:2 ss grovkvernet sort pepper
1 ss korianderfrø, knust litt i en støder
1 ss korianderpulver
1 ss mykt brunt sukker
1 ss paprika
2 ts hvitløkspulver
2 ts løkpulver
1 ts sennepsfrø
1 ts sennepspulver
Lag din egen :Corned Beef Brisket 1,5 kg Brisket (2 tommer tykk i en ganske uniformert flat form)
4,5L destillert vann
14,4g Instant Cure:
"Praha-pulver"
225 g Mortons Kosher Salt
225 g mørk brunt sukker
5 ss Pickling Krydder
5 hvitløksfedd knust eller presset
Merk: ikke bare skaler denne oppskriften opp eller ned, vennligst bruk en anerkjent testet herdekalkulator eller hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre dette, kjøp en corned beef brisket (saltet og ukokt).Preparation
Avsalte corned beef ved å bløtlegge den i vann i 8 timer.
Kombiner alle rub-ingrediensene sammen.
Tøm og påfør gni rikelig over hele corned beef.
La hvile på en rist i kjøleskapet med gni på i ytterligere 8 timer til over natten.
Still inn røykeovnen på 110C og når den er oppe i temperaturen, slå på røyken med eikebisquetter. Du kan bruke andre Bradley Flavor Bisquettes hvis du ønsker det.
Når biffen er oppe på temperatur, legg kjøttet inn i røykemaskinen med et brett på stativet under for å fange opp drypp og saft og la det røyke i ca. 8 timer til en indre temperatur på 95-99C er nådd og den er ekstremt mør.
Skjær i skiver og nyt.
Lag din egen:Finn en passende beholder som er stor nok til å håndtere 1 all saltlaken og kjøttet. Sørg for skikkelig rengjort og steril.
Bland kuringrediensene og det destillerte vannet og rør til det er oppløst.
Fjern så mye overflatefett som mulig.
Tilsett kjøttet til spekeblandingen og vekt ned om nødvendig med et ikke-reaktivt element for å holde det under vann i 5-7 dager. Hvis en gjenstand ble brukt til å holde brystet nede, roter kjøttet daglig for å sikre lik absorpsjon. Når det er ferdig, vil utsiden av kjøttet være blekbrunt til grått og hvis det skjæres i det som vanlig rått kjøtt, men litt rosa.
Eik
Tre
Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.
Shop Now