Pepper skorpet røkt Sirloin spiss stek Oppskrift
Røkt skorpet mørbrad spiss stek er ikke et lett kutt av kjøtt å koke. Dette kuttet er ikke dyrt, men ikke så øm som andre steker. Derfor er det viktig å røyke det lavt og tregt å gjøre det til en god middag.
Ingredients
1 mørbradstek (ca. 2½ til 3 pund)
2 ss olivenolje
1½ ss havsalt
2 ss fersk grov sort pepper
1 ts chiliflak
1 ts tørket timian
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Hunter's Blend
Preparation
Gni olivenoljen over hele mørbradsteken.
Lag krydderet ved å blande sammen de resterende ingrediensene i en liten bolle.
Gni krydderet over hele steken.
Sett opp røykeren din for 250°F med Premium Hunter's Blend Bisquettes eller en annen valgfri bisquette.
Legg steken på en røykstativ og røyk i ca. 2½ – 3 timer, eller til den er medium sjelden, med en indre temperatur på 145 °F.
Fjern steken fra røykemaskinen og la den hvile i 10 minutter. Skjær i skiver og server.
Oppskrift av: Steve Cylka
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now