Pepper Crusted Smoked Sirloin Tip Roast

Pepper skorpet røkt Sirloin spiss stek Oppskrift



Røkt skorpet mørbrad spiss stek er ikke et lett kutt av kjøtt å koke. Dette kuttet er ikke dyrt, men ikke så øm som andre steker. Derfor er det viktig å røyke det lavt og tregt å gjøre det til en god middag.

Ingredients

1 mørbradstek (ca. 2½ til 3 pund)

2 ss olivenolje

1½ ss havsalt

2 ss fersk grov sort pepper

1 ts chiliflak

1 ts tørket timian

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Hunter's Blend

Preparation

Gni olivenoljen over hele mørbradsteken.

Lag krydderet ved å blande sammen de resterende ingrediensene i en liten bolle.

Gni krydderet over hele steken.

Sett opp røykeren din for 250°F med Premium Hunter's Blend Bisquettes eller en annen valgfri bisquette.

Legg steken på en røykstativ og røyk i ca. 2½ – 3 timer, eller til den er medium sjelden, med en indre temperatur på 145 °F.

Fjern steken fra røykemaskinen og la den hvile i 10 minutter. Skjær i skiver og server.

Oppskrift av: Steve Cylka

Hunters
Blanding

Hunters Blend Bisquettes for Bradley Smoker

Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

Shop Now