Beef Jerky Recipe

Røkt Oksekjøtt Oppskrift



Dette er en veldig enkel og praktisk måte å gjøre ditt eget røkt storfekjøtt.

Ingredients

5 Lb utvendig rund kuttet i ¼ i skiver

Hi Mountain Jerky Cure (pepperblanding)

Preparation

Bland i henhold til instruksjonene som følger med den jerky kuren

Dryss kur jevnt på skiver

La stå i kjøleskapet 1-2 dager

Røyking:

Røyk med 1 hickory deretter 2 kirsebær og deretter 1 hickory

Stek på 250ºF i 4-5 timer eller til ønsket ferdighet

Sørg for å rotere stativer hver time

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now