Boneless Cross Rib Roast

Røkt benfri Kryss ribbestek Oppskrift



Unn deg en munnvannende, røkt ribbestek som er mør og smakfull. Denne oppskriften bruker en smakfull marinade og sakte matlagingsmetode for å lage en deilig, klassisk stekt storfekjøttmiddag, perfekt for enhver spesiell anledning.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) beinfri kryssribbestek

1 middels løk - i terninger

1 laurbærblad

Kvist hver av frisk timian, merian og oregano

30 ml (2 ss) olje

2 fedd hvitløk - hakket

500 ml (2 c) rødvin

Preparation

Skjær overflødig fett fra kjøttet.

Legg kjøttet i en lufttett beholder.

Bland sammen de resterende ingrediensene og hell over kjøttet i beholderen.

Lukk beholderen og sett i kjøleskap over natten, snu av og til.

Røykemetode:

Fjern fra marinaden og tørk.

Reserver marinade for senere bruk som saus.

Forvarm Bradley Smoker til omtrent 100°C (220°F).

Plasser steken på en oljet røykerist i øvre halvdel av Bradley Smoker.

Bruk bisquetter med spesialblanding, røyk/kok i 7 – 8 timer eller til et øyeblikkelig termometer viser 65°C (150°F).

Å servere:

La stå i 10 minutter før skjæring. Nyt med tradisjonell roastbiff-middagstilbehør, som stekte poteter, vår rike grønnsakssaus, pepperrot og Yorkshire-pudding. Fantastisk tykke skiver til smørbrød dagen etter!

Spesiell
Blanding

Spesialblandingsbisketter for Bradley-røykere

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett, og passer godt sammen med fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now