Røkt Storfekjøtt Ribbeina
Røkt varmt og raske storfekjøtt i en Bradley. Røkt dem med 300 grader F (148,9C) i totalt 1:30 timer. Så pakket jeg dem med folie og la dem tilbake på grillen i ytterligere 30 minutter. Så sa jeg dem og plasserte dem tilbake på røykeren i 10 minutter for å hjelpe den sausen til å bli fin og klissete. Det eneste jeg vil gjøre annerledes er å fjerne membranen. Enten da at de var røykfylte og virkelig ømme.
Ingredients
1 kopp turbinado sukker
1 ss røkt paprika
2 ss grovt salt
1 ss sort pepper
1 ts malt gurkemeie
2 skiver okseribbe
Hickory bisquettes
Preparation
Få de to skivene med okseribbe og still Bradleyen på 148,9 C grader
Røyk med 5 hickory bisquettes i to timer
Etter 1 og 1/2 time gikk jeg videre og pakket dem inn i folie og drysser dem med BBQ-saus og sprøyt med vann
Sett dem inn igjen i ytterligere 30 minutter, sjekk ømhetsnivåene
Sett den tilbake i Bradleyen i ytterligere 10 minutter for å varme ribbene opp igjen
Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now