Smoked Beef Ribs 

Røkt Storfekjøtt Ribbeina

Dan Shahin

Røkt storfekjøtt er en rovdyrs drøm. Den rike, røykfylte smaken trenger inn i det møre kjøttet, og skaper en munnvannende opplevelse som er vanskelig å motstå. Enten du er en erfaren BBQ -entusiast eller en nybegynner til en verden av røkt kjøtt, vil disse ribbeina utvilsomt forlate deg etter mer.

Ingredients

Biff ribbe

2 ss sennep eller varm saus

4 ss grovkvernet pepper

2 ss havsalt

Preparation

Fjern det øverste laget av fett og sølvskinn for å eksponere kjøttet av ribbene.

På beinsiden, fjern membranen så mye som mulig. Dette er ofte lettest å starte med en smørkniv eller lignende og deretter bruke et papirhåndkle for å ta tak i membranen og trekke.

Påfør sennep eller varm saus som et bindemiddel for gni – dette er bare et veldig tynt lag over hele ribbens overflate.

Forblandet krydderet i en liten bolle slik at det kan fordeles likt når det helles. Gi ribba et godt belegg av ruben over hele på alle sider. Vi liker å holde dette pent og enkelt, men du kan tilsette hvilken som helst smakstilsetning til denne rubben hvis du vil.

Røykemetode

Still inn røykeren til 110C og når temperaturen er oppe, still inn røyken til på ved å bruke Bradley Flavour Bisquettes etter eget valg. Vi liker å bruke eik til biffribbene våre, men du kan bruke den smaken du ønsker.

Legg biffribben til røykeren med et brett på stativet under for å fange opp drypp og saft og røyk i ca. 8 timer når den indre temperaturen er 95-99C når kjøttet er veldig mykt uten motstand.

Eik
Tre

Eikebisquetter for Bradley Smokers

Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.

Shop Now