Smoked Cajun Beef Jerky

Røkt Cajun Beef Jerky Oppskrift



For å få de beste resultatene av denne røkt Cajun Beef Jerky -oppskriften, hold den enkel og bruk bare noen få krydder. Jerky er klar når noen få muskelfibre strømmer når de er bøyd. Hvis du vil at du rykket skal vare lenger, røyker du til den knipser når den er bøyd.

Ingredients

1 Lb oksebryst

½ kopp kaldt vann

¼ kopp hvit eddik

1 ts kosher salt

1 ts sort pepper

2 ts Cayennepepper

½ ts røde pepperflak

1 ts paprika

1 ts hvitløkspulver

1 ts tørket oregano

1 ts tørket timian

1 ts pepperrot

Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite

Preparation

Legg kjøttet i fryseren i 1-2 timer for å gjøre oppskjæringen lettere.

Bland sammen de resterende ingrediensene til marinaden og sett til side.

Ta kjøttet ut av fryseren og trim fettet fra utsiden.

Skjær i ¼ tommers strimler med kornet. Når du skjærer, fjern eventuelt fett (marmorert fett trenger ikke å trimmes ut).

Skjær i litt like store biter.

Legg oppskåret biff i marinaden.

Mariner i kjøleskapet i minimum 6 timer (over natten eller 24 timer er enda bedre).

Tøm overflødig marinade av kjøttstrimlene og tørk.

Legg strimlene på tvers av nettingbrett eller heng i smoker.

Tørk ved 100-130°F uten røyk for å tørke overflaten av kjøttet (omtrent en time, vend om halvveis i tørkeprosessen hvis rykkete er på brettene og ikke henger).

Begynn å røyke og øk temperaturen til 160°F og røyk i 2-4 timer med Mesquite Flavour Bisquettes, avhengig av størrelsen på strimlene.

Roter de rykende stripene om nødvendig gjennom hele røykeprosessen for å sikre at de tørker jevnt.

Jerky er klar når noen få muskelfibre sliter når de bøyes. Hvis du vil at jerkyen skal vare lenger, røyk til den klikker når den bøyes.

Oppskrift av: Lena Clayton

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now