Smoked beef short ribs on cutting board

Smoked Five-Spice Short Ribs



Five-spice blend is a mixture of star anise, cloves, cinnamon, Szechuan pepper and fennel. It works its subtle magic in the rub. Perfect to complement the meatiness of beef short ribs. Better yet when you use mesquite wood to prepare this Asian short rib recipe.

Ingredients

4-6 biff short ribs, utbenet

For Slather:

½ kopp dijonsennep

2 ss Worcestershiresaus

For Rub:

3 ss kosher salt

½ kopp brunt sukker

1 ss paprika

1 ss femkrydderblanding

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Bland sammen dijonsennep og worcestershiresaus til sladderet i en bolle.

Bland sammen krydder til rub i en annen bolle.

Stryk korte ribber med (du gjettet riktig) skjæret, og belegg deretter gniet. La stå i kjøleskapet i 2-3 timer for å trekke til seg smaker.

Røyk korte ribber med beinsiden ned (og kjøttsiden opp) med Mesquite-bisquetter i 4-5 timer på en oljet rist ved 225-250°F.

Sjekk den indre temperaturen på ribbeina, fortsett å røyke ribben til en indre temperatur på 185 °F er nådd.

Ta ut av røykeren og la hvile i 15 minutter før skjæring og servering.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now