Røkt Jalapeno fylte kjøttboller Oppskrift - røkt armadillo egg
Har du noen gang hatt røkt Jalapeno fylte kjøttboller? Eller røkt armadillo egg? Oppskriften er flott for sommeren! Ingen introduksjoner er nødvendige, det er bare så bra. Gå videre og røyk eggene i helgen!
Ingredients
1 pund pølsekjøtt (mildt, krydret, frokost, honning, hvitløk, etc.)
5 Jalapeno paprika
½ mursteinskremost (4 oz)
¾ Kopp revet cheddarost
Preparation
Start en røyker og få den opp til 250ºF. Selv om du kan bruke mange forskjellige tresorter til dette, gir hickory, pecan eller eple de beste resultatene.
For å klargjøre paprikaen, kutt toppen og kjernen for å fjerne frøene og membranen.
Bland i mellomtiden sammen kremost og revet cheddar. Fyll nå paprikaene med kjernehus med fyllet.
Pakk noen av pølsene rundt pepperen, pass på at ingen av pepperen er synlig. Rull den så slik at den er i form av et egg.
Når de er klare, legg dem på en røykstativ og inn i røykeovnen.
Det tar omtrent 2 timer, med temperaturen på pølsekjøttet på 160ºF. Når du merker at ost begynner å boble ut av eggene, er det sannsynligvis ferdig.