Smoked Jerky Buffet Recipe

Røkt Dustete Bufféoppskrift



For å lage denne røkt rykkete bufféen prøvde jeg tre oppskrifter som viste seg bra. Oppskriftene kom opprinnelig fra “Just Jerky”, men jeg gjorde små modifikasjoner på noen av dem. Alle disse oppskriftene er for 2 kilo kjøttstrimler. Jeg brukte storfekjøtt, men jeg er sikker på at hjort eller elg ville fungere helt fint. La marinaden sitte i minst 20 minutter før du tilsetter kjøttet. Jeg marinerte dem over hele natten, i kjøleskapet i omtrent 10 timer. Jeg slo dem med 3 timers spesiell blanding. Jeg brukte to armstek og en funky formet rumpestek. All Angus Beef.

Ingredients

Bruk armsteker, jeg foretrekker Angus-biff, men det fungerer med hjort eller elg også. Hver marinade er nok til 2 pund kjøtt.

Teriyaki Jerky:

1 kopp Yoshidas matlagingssaus

1 ts finhakket hvitløk

½ ts salt

½ ts nykvernet sort pepper

Bestefars Jerky:

1 ½ kopp soyasaus

2 ss brunt sukker

1 ts finhakket hvitløk

1 ts revet ingefær

1 ts nykvernet sort pepper

Spicy Jerky:

1 kopp soyasaus

2 ts varme pepperflak

1 ts røkt paprika

2 fedd hakket hvitløk

2 ts finhakket fersk hvitløk

3 ss ekte lønnesirup

Preparation

La marinaten stå i ca 20 minutter før du tilsetter kjøttet.

Mariner dem hele natten, i kjøleskapet, i ca 10 timer.

Inn i den forvarmede Bradley, startet røyken da varmen kom tilbake til 150ºF (65,6ºC) og opprettholdt en temperatur mellom 165-170ºF (73,9C-76,7ºC) til rykket var tørt, men fleksibelt.

Holdt ventilen åpen hele veien og kjørte den uten vann i bollen.

Røyk dem i 3 timer med spesialblandingsbisquetter.

Spesiell
Blanding

Spesialblandingsbisketter for Bradley-røykere

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett, og passer godt sammen med fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now