Smoked Spicy Beef Sticks

Røkt krydret Oksekjøtt



Denne røkt krydret storfekjøtt -oppskriften er veldig fleksibel. Du kan erstatte storfekjøtt med vilt, men vær oppmerksom på dette. Hvis du bruker venison, kan du legge til 10-15% storfekjøtt eller svinekjøtt. Når det gjelder foringsrøret, er det mulig å bruke sauer- eller kollagen-tilfeller, 17-19 mm. Røyk dem i 1 1/2-2 timer ved en skaptemperatur på 150 ° F-160 ° F. Støt deretter kabinettet temperert opp til 175 ° F til indre temperatur måler 152 ° F. Ved denne temperaturen vil du ha en fersk snackstaststil. Eller du kan fortsette til du når ønsket tørrhet, eller dehydrater ytterligere for slank Jim som tørrhet.

Ingredients

For en 5 pund oppskrift:

5 pund mager burger (85/15) eller vilt. Hvis du bruker viltkjøtt, tilsett 10-15 % okse- eller svinefett.

1 ts Instacure #1 (aka rosa salt; Praha-pulver #1; Modern Cure #1; TCM)

1-1/2 ts sort pepper

1-1/2 ts rød chilipepper (jeg brukte chipotle)

1-1/2 ts hvitløkssalt

2 ts. Aksent (valgfritt)

1 ts Cayennepepper (tilsett mer for ekstra varme)

1/2 ts paprika

2 ts knust rød pepper (jeg kjørte gjennom kryddermøllen bare litt for å bryte opp frøene)

1/2 kopp kaldt vann

3 ss salt

2 ts sukker

2 ts varm saus (jeg brukte Franks Extra Hot)

1 ss innkapslet sitronsyre (valgfritt)

Saue- eller kollagentarm 17 – 19 mm

Preparation

I en liten bolle blander du varm saus, sukker, vann og salt sammen. Rør til sukker og vann er helt oppløst.

I en egen bolle blander du resten av de tørre ingrediensene bortsett fra den innkapslede sitronsyren. Rør til det er godt blandet.

Kombiner våte og tørre ingredienser med kjøttet og bland godt.

Rett før fylling blander du inn innkapslet sitronsyre og fyller blandingen i ferdige foringsrør. Plasser pølsen på stativer og plasser den i Bradley Smoker.

Påfør røyk i 1 1/2 – 2 timer ved en skaptemperatur på 150°F-160°F. Deretter støter du skapet temperatur opptil 175 °F til den indre temperaturen måler 152 °F. Ved denne temperaturen vil du ha en frisk slangepinnestil. Eller du kan fortsette til du når ønsket tørrhet, eller dehydrere ytterligere for Slim Jim like tørrhet.