Smoked Mini Meatloaves

Røkt Mini kjøttloaves



Gi en vri på denne klassiske komfortmat. I stedet for en stor kjøttlaff, tilbereder du 3 eller 4 mini kjøttloaver og legg dem i Bradley -røykeren din. Bruk Hickory Bisquettes for en bedre røykfylt smak

Ingredients

2 pund fersk mager kjøttdeig

½ kopp stekt rød pepper, finhakket

1 egg, litt pisket

½ kopp brødsmuler

¼ kopp 10% krem

1½ ts salt

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts malt svart pepper

1 ts tørket oregano

½ ts kajennepepper

¾ kopp BBQ-saus

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

I en stor bolle kombineres alle ingrediensene, bortsett fra BBQ-sausen.

Bruk hendene til å elte blandingen til alt er helt kombinert og grundig blandet.

Form kjøttblandingen til 3 eller 4 minibrød.

Plasser minikjøttbrødene på røykeristene og pensle dem med litt av BBQ-sausen.

Start røykeapparatet med valgfrie trebisquetter (hickory fungerer veldig bra).

Bring røykeren opp til en temperatur på 250 °F.

Legg kjøttbrødene i røykemaskinen og stek til den indre temperaturen når 160 °F.

Pensle den resterende BBQ-sausen etter de første 2 timene med røyking.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now