Smoked & Seared Picanha Roast – Cut into Strips
Picanha er et kjent brasiliansk kutt av storfekjøtt fra Brasil, også kjent som Top Sirloin eller Rump Cap som har sin tykke fetthette på seg.
En populær brasiliansk teknikk for dette snittet er å servere den i striper, og i utgangspunktet få biffene dine til å kutte dem for å ha hele stekens lengde. Og magien på det er at du får i hver biff den kortere/tynnere delen av snittet (det er mest mørt) og den større og juice tykkere delen.
Når du kutter biffene annerledes enn det, vil ikke folk som spiser de tykkere delene, eller de første biffene, være like ømme eller smakfulle som de mindre biffene som kommer fra spissen av steken.
Test den ut og sjekk forskjellen, brasilianske pit -mestere vil være glad for at du har lært hvordan du får dette kuttet til perfeksjon.
Gå også enkelt på krydderet, slik at du ikke overmann smaken av kjøttet, stol på meg, det vil være utrolig.
Ingredients
Kosher salt
Kvernet svart pepper
Preparation
Med hele steken/kuttet er det ikke mye forberedelse som trengs, krydre alle sider med koshersaltet og malt pepper så det er helt dekket.
Forvarm Bradley Smoker til 250ºF (121°C), plasser den på stativene med fetthetten opp, og røyk den med Hickory- eller epleved til den når innvendig temperatur på 120ºF (49°C).
Fjern den fra røykeren, og skjær biffene som forklart før. Legg biffene på grillen på den forvarmede grillen og stek den til den når en innvendig temperatur på 130 grader.ºF (54°C).
La den hvile i et par minutter for å holde saften inne og koke ferdig, du vil nå en perfekt middels sjelden.
Nå er det bare å skjære i skiver og servere det, hvis du ønsker å få en ekstra smak vil chimichurrisaus være en perfekt kombinasjon.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now