Smoked Pastrami

Røkt Pastrami



Dette er en fantastisk trinn-for-trinns oppskrift om hvordan du lager pastrami! Utrolig smak og perfekt for smørbrød, sjelden er det noen rester. Denne utrolige røkt pastrami kan bli slukt i en brøkdel av tiden det tar å kurere og røyke storfekjøtt, men etter en bit av denne hjemmelagde pastramien, vil du være enig i at ventetiden var verdt det.

Ingredients

Saltlake:

1 flat brisket (pastrami)

1 kanelstang

2 spiseskjeer korianderfrø

1/2 spiseskje dillfrø

1 spiseskje nellik

1 spiseskje rød knust pepper

1 spiseskje allehånde

2 teskjeer malt svart pepper

1 ss rosa salt

2 spiseskjeer hvitløkspulver

2 spiseskjeer malt ingefær

2 spiseskjeer løkpulver

1 kopp granulert sukker

1 kopp kosher salt

1 gallon vann

1 liter is

Gni:

Gul sennep som bindemiddel

2 spiseskjeer knuste korianderfrø

2 spiseskjeer knust malt svart pepper

Preparation

I en liter kokende vann tilsett alle syltede krydder, bland godt mens du koker i 5 minutter.

Hell saltlaken over isen i et stort nok kar og bland godt til det er kjølig, legg til flatt deksel med pastrami og sett i kjøleskap i 5 dager.

Etter at syltingsperioden er over, fjern pastramien flatt fra saltlaken, skyll godt, tørk og pensle på nok gul sennep til å gni.

Gni nok av de knuste korianderfrøene og sort pepper over flaten.

Bring røyker til 250 F (121,1 C) og plasser pastrami flatt på midterste rille i 4 timer ved å bruke hickory bisquettes.

Etter de 4 timene, pakk pastramien dobbelt inn i aluminiumsfolie og returner til røykeren ved 280 F (137,8 C) i 4 timer (ikke mer røyk nødvendig på dette tidspunktet), til en indre temperatur på ca. 205 F (96,1 C) til 210 F (98,9 C) er nådd.

Ta den med innendørs, dekk til i ca en time før servering og nyt.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now