Pulled Beef

Røkt Trukket storfekjøtt Oppskrift



Alle vet hvor gode svinekjøtt -rumper gjøres i Bradley! Mmmmmmm ... bra! Jeg har aldri kommet meg til å prøve trukket storfekjøtt, så jeg bestemte meg for å gjøre det i helgen, og jeg må si at det ikke var en skuffelse! Det ble fantastisk! Slik gikk det.

Ingredients

Cider eddik

6 – 10 lb. biff chuck stek

Dubby'S Rib Rub:

1 C sukker

½ C paprika

¼ C salt (du kan bruke redusert natriumsalt)

3 ss sort pepper

2 ss hvert sellerifrøpulver, hvitløkspulver, løkpulver og chilipulver

1 ts spisskummen og ½ ts cayenne

(Gjør nok til en 10-kilos chuck)

Preparation

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland godt.

Eventuelle rester av gni kan oppbevares i en lufttett beholder.

Vask deretter overflaten av kjøttet med cidereddik, og påfør gni.

Plasser i en 210°F forvarmet røyker, og påfør 4 timer med hickoryrøyk.

Når den indre temperaturen når 160 °F, fjern kjøttet fra røykebåten i en foliepanne med litt eplejuice og dekk det med folie.

Gå tilbake til røykeren og fortsett å lage mat til den indre temperaturen når 195 °F. Fjern fra røyker og FTC i 3 eller flere timer.

Hvis du vil, kan du ta den indre temperaturen opp til 200 °F – 205 °F.

Samlet tid var rundt 20 timer, pluss FTC i 3 timer til.

Strimle med to gafler. Server som en del av en hovedrett, eller bruk til smørbrød.

Frys ned rester for senere bruk.

Fra Mr. Walleye

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now