Smoked Ribeye Recipe

Røkt Ribeye Oppskrift



Du trenger ikke mye for å forberede denne røkt ribeye. Bare salt, pepper og pekannbisquetter. Kjole biff med gress matet kerrygold smør og nyt den beste biffen noensinne!

Ingredients

6 – 12 til 16 oz. ribeyes

Salt og pepper

Smør

Pecan bisquetter

Preparation

Krydre 6 biffer med salt og pepper før røyking (min satt i 2 dager).

Sett røyketemperaturen til 200ºF.

Plasser 2 biffer per rist og bruk de 3 midterste rillene.

Legg termometeret i den minste biffen og legg det på øverste rille.

Bruk pekannved, begynn å lage mat og røyk mens røykeren varmes opp.

Stek til innvendig temperatur (før telting og brenning) når ønsket temperatur (jeg løp til 120ºF intern for å få en perfekt middels sjelden biff).

Trekk av og telt i 10 minutter.

Svits på 400ºF grill i 1 minutt per side.

Kle steker med gressmatet Kerrygold-smør og NYT DEN BESTE BIFFEN NOENSINNE!!!

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now