Røkt Krydret Olé Jerky Oppskrift
Krydre snacking -spillet ditt med vår røkt krydret Olé Jerky -oppskrift! Denne munnvannende godbiten er fullpakket med dristig, røykfylt smak og et brennende hete, noe som gjør det til det perfekte valget for de som liker snacks med litt ekstra spark.
Ingredients
1½ Kg (3 lb) magert kjøtt (biff, vilt)
60 ml (4 ss) vann
60 Ml (4 ss) Worcestershiresaus
10 ml (2 ts) salt
10 ml (2 ts) sukker
4 fedd hvitløk - presset
3 Ml (1/2 ts) varm saus
10 Ml (2 ts) malt spisskummen
10 Ml (2 ts) malt koriander
15 ml (1 ss) chilipulver
Preparation
Skjær kjøttet med kornet i 3 mm (⅛″) tykke strimler.
Kombiner de resterende ingrediensene og gni blandingen inn i kjøttstrimlene.
Legg i en glass- eller plastbeholder (ikke-metallisk), dekk til og avkjøl over natten.
Ta kjøttstrimler ut av kjøleskapet, legg dem på oljede røykstativ og la tørke og stivne.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til rundt 65°C (150°F).
Ved å bruke spesialblandingssmak, røyk/kok med ventilen åpen og uten vann i dryppskålen i ca. 6 til 8 timer.
Å servere:
Jerky er en flott snack for fotturer, jakt og fiske fordi den ikke trenger kjøling.
Spesiell
Blanding
Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett, og passer godt sammen med fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.
Shop Now