Røkt T-Bone biffs med geitostsmør
Denne vakre T-Bone-biffen er super mør, og du vil kunne se saftigheten der etter fullføringen av denne oppskriften.
Ingredients
2 T-bein biffer (1,8 lb hver) 9,5 tommer tykke
Salt pepper coffee rub (armadillo pepper beef rub ble brukt i videoen)
4 Oz geitost smør
Rubmix:
1 ts røde pepperflak
1 ts finhakket hvitløk
1 ts hakket fra toppen grønn løk
Preparation
Ta begge 1,8 lb t-beinene dine og bruk litt andefett som bindemiddel eller bruk olivenolje hvis du ikke har andefett.
Gni kjøttet inn i rub-blandingen og krydre dem med armadillo pepper beef rub.
Sett dem i den profesjonelle Bradley P10-røykeren i 59 minutter ved 107,2 °C (225 °F) og få den opp til 100 (37,8 °C) -110 °F (43,3 °C) grader
Stek deretter på en støpejernsgryte med geitostsmør.
La hvile i ca 10 minutter.
Skjær i en og hvis du har svidd det nok, vil smøret begynne å smelte og det kommer til å skjære rett over dette T-beinet for å være mørt og saftig nok til medium-rare.
Oppskrift av: Armadillo Pepper BBQ