Smoked T-Bone Steaks with Goat Cheese Butter

Røkt T-Bone biffs med geitostsmør



Denne vakre T-Bone-biffen er super mør, og du vil kunne se saftigheten der etter fullføringen av denne oppskriften.

Ingredients

2 T-bein biffer (1,8 lb hver) 9,5 tommer tykke

Salt pepper coffee rub (armadillo pepper beef rub ble brukt i videoen)

4 Oz geitost smør

Rubmix:

1 ts røde pepperflak

1 ts finhakket hvitløk

1 ts hakket fra toppen grønn løk

Preparation

Ta begge 1,8 lb t-beinene dine og bruk litt andefett som bindemiddel eller bruk olivenolje hvis du ikke har andefett.

Gni kjøttet inn i rub-blandingen og krydre dem med armadillo pepper beef rub.

Sett dem i den profesjonelle Bradley P10-røykeren i 59 minutter ved 107,2 °C (225 °F) og få den opp til 100 (37,8 °C) -110 °F (43,3 °C) grader

Stek deretter på en støpejernsgryte med geitostsmør.

La hvile i ca 10 minutter.

Skjær i en og hvis du har svidd det nok, vil smøret begynne å smelte og det kommer til å skjære rett over dette T-beinet for å være mørt og saftig nok til medium-rare.

Oppskrift av: Armadillo Pepper BBQ