Beef Bites

Røkt Teriyaki Oksekjøtt med Wasabi Mayo -oppskrift



Disse røkt storfekjøttbitt stemmer perfekt med den smaksrike Wasabi Mayo.

Ingredients

3 pund biffstek (mørbrad, chuck, etc)

3 ss olje

1 kopp teriyaki marinade

3 ss soyasaus

1 ts tørkede chiliflak

⅓ kopp honning

1 ts wasabi pulver

2 ts sitronsaft

⅓ kopp majones

Preparation

Trim biffsteken for mest fett og eventuell membran. Skjær i ½-1 tommers terninger

I en stor bolle, visp sammen olje, teriyaki-marinade, soyasaus, chiliflak og honning. Ha kjøttet i terninger i bollen og bland slik at kjøttet er helt belagt med marinaden. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet i 8 timer. Rør om mulig i biffen et par ganger under marineringsprosessen.

Plasser biffet på røykstativ. Hvis biffen faller igjennom, bruk de rykkelige stativene eller magiske mattene.

Sett røykeovnen til 225ºF med valgfrie trebisquetter (mesquite, eik, hickory og pecan fungerer utmerket).

Røyk biffen i 2-3 timer. Utsiden av biffen skal utvikle en glasur, ettersom marinaden begynner å karamellisere.

Lag wasabi-mayo ved å blande sammen wasabi-pulveret og sitronsaften. Visp inn majonesen til den er blandet og jevn.

Server biffen med wasabi mayo.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now