Røkt Texas -stil BBQ BRISKET Oppskrift
Ta smaksløkene dine på en tur til Lone Star State med vår røkt BBQ BBQ BBQ BBQ BRISCET-oppskrift! Denne klassiske retten er sakte-kokt til perfeksjon og tilført røykfylt, velsmakende smak, og er et must for enhver BBQ-elsker.
Ingredients
2½ Kg til 3 kg (5 lb til 6 lb) trimmet bryst
150 ml (⅔ kopp) tørket rørsukker (tørk i ovn før bruk)
150 ml (⅔ kopp) hvitløkssalt
125 ml (½ kopp) paprika
45 ml (3 ss) pepper
30 ml (2 ss) chilipulver
15 ml (1 ss) hver av pulverisert biffbuljong, malt ingefær, løkpulver, malt koriander, cayennepepper
Preparation
French's ballpark sennep (masser)
Smør brystet med mye sennep.
Bland alle de tørre ingrediensene sammen for å lage en rub.
Rull den sennepsdekkede brystet i rub.
Røykemetode:
Bruk Mesquite-smaksbisketter, røyk og kok i ca. 10 timer.
Temperaturen bør være jevn ved 80°C til 90°C (180°F til 200°F). Røyk i minimum 4 timer eller lenger avhengig av hvor sterk røyksmak du ønsker.
Sjekk bunnbrettet av og til for å sikre at dryppene ikke renner over. Husk at dette kjøttstykket er best tilberedt veldig sakte og ved lave temperaturer.
Å servere:
Skjær kjøttet i tykke skiver og server med store rundstykker og BBQ-saus av høy kvalitet. Serverklar tips: legg aldri BBQ-saus på kjøttet, server det separat som dip.
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now