Smoked Texas Style Brisket Recipe

Røkt Texas stil brisket Oppskrift



Alt du trenger er på tide å forberede denne røkt Texas -stilen. Det tar bare noen få ingredienser for å krydre det, og røykeren din vil gjøre resten. Skjær mot kornet.

Ingredients

10-12 Lb oksebryst, fett trimmet til ¼” tykkelse

⅓ kopp kosher salt

⅓ kopp svart pepper

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Krydre brystet med salt og pepper før du forvarmer Bradley Smoker med bisquetter med mesquite-smak.

La brystet stå i romtemperatur i en time.

Bring temperaturen på røykeren til 225-250 °F.

Legg brisket med fettsiden opp i røykemaskinen.

Roter hver 3. time. Hvis enten toppen eller bunnen farges mye raskere enn den andre, snur du i smoker.

Røyk til kjøttet er veldig mørt, men ikke faller fra hverandre og en temperatur på 195 °F er nådd.

La brystet hvile i minst 30 minutter før du skjærer den i skiver mot kornet.

Oppskrift av: Lena Clayton

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now