Røkt Texas stil brisket Oppskrift
Alt du trenger er på tide å forberede denne røkt Texas -stilen. Det tar bare noen få ingredienser for å krydre det, og røykeren din vil gjøre resten. Skjær mot kornet.
Ingredients
10-12 Lb oksebryst, fett trimmet til ¼” tykkelse
⅓ kopp kosher salt
⅓ kopp svart pepper
Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite
Preparation
Krydre brystet med salt og pepper før du forvarmer Bradley Smoker med bisquetter med mesquite-smak.
La brystet stå i romtemperatur i en time.
Bring temperaturen på røykeren til 225-250 °F.
Legg brisket med fettsiden opp i røykemaskinen.
Roter hver 3. time. Hvis enten toppen eller bunnen farges mye raskere enn den andre, snur du i smoker.
Røyk til kjøttet er veldig mørt, men ikke faller fra hverandre og en temperatur på 195 °F er nådd.
La brystet hvile i minst 30 minutter før du skjærer den i skiver mot kornet.
Oppskrift av: Lena Clayton
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now