Smokey Blackberry Steaks Recipe

Smokey bjørnebær Biffs oppskrift



Bruk denne oppskriften til å heve din neste biffkveld. Møre, saftige biff belagt i en rik balsamico bjørnebærsaus som er sakte-røkt til perfeksjon, og skaper en tallerken som er både elegant og sprengt av smak.

Ingredients

Steker:

2 filetbiffer

4 ss smør

4 ss olivenolje

1 ts trøffelolje

1 bunt fersk timian

1 bunt fersk dill

1 ss pepperkorn medley

1 ts havsalt

Blackberry Balsamicosaus:

⅓ Kopp bjørnebærvin

2 ss maisstivelse

1 kopp kaldt vann (til maisstivelse)

¾ Balsamicoeddik

⅔ Kopp ketchup

¼ kopp honning

2 sjalottløk i skiver

2 ss Worcestershire saus

1 ss dijonsennep

¼ Krydre salt

1 ts salt

1 ts pepper

1 ss sukker

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker sammenleggbart bord

Bradley Smoker non-stick silikonmatter

Bradley røykeverktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

    Bradley Smoker Settings:

    Bisquettes: Hunter's Blend

    Temperatur: 256ºF (124.4°C)

    Røyktimer: 60 minutter eller 1 time

    Timer: 90 minutter eller 1 ½ time

    Preparation

    Steker:

    Still inn Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

    La biffene stå ut av kjøleskapet til de får romtemperatur.

    Legg biffene i jernpannen og tilsett 2 ss olivenolje, 1 ts trøffelolje, 1 ss pepperkornmedley og 1 ts sjøalt.

    Tilsett fersk timian, dill og smør rundt biffene.

    Sett inn i Bradley Smoker til den indre temperaturen når 145ºF (middels).

    Tilsett en klatt av bjørnebærbalsamicosausen og nyt!

      Blackberry Balsamicosaus:

      La balsamicoeddiken småkoke.

      Tilsett følgende sammen med balsamicoeddikvin, ketchup, honning, sjalottløk, Worcestershiresaus, Dijonsennep, kryddersalt, salt, pepper og sukker. Rør sammen på svak varme i ca 10 minutter.

      Sil sausen over i en annen kjele. Ta 1 kopp kaldt vann og rør inn maisstivelsen. Når dette er godt blandet setter du sausen tilbake på middels varme.

      Rør inn ½ kopp maisenna mens du visper raskt for å unngå klumper.

      Pisk sammen i ca. 1 ½ minutt og bruk kun den resterende ½ koppen maisstivelse hvis sausen er for tynn.

      Nå er det på tide å nyte en deilig saus for å gi litt mer smak til måltidet.

      Oppskrift av: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa

      Hunters
      Blanding

      Hunters Blend Bisquettes for Bradley Smoker

      Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

      Shop Now