Smokey bjørnebær Biffs oppskrift
Bruk denne oppskriften til å heve din neste biffkveld. Møre, saftige biff belagt i en rik balsamico bjørnebærsaus som er sakte-røkt til perfeksjon, og skaper en tallerken som er både elegant og sprengt av smak.
Ingredients
Steker:
2 filetbiffer
4 ss smør
4 ss olivenolje
1 ts trøffelolje
1 bunt fersk timian
1 bunt fersk dill
1 ss pepperkorn medley
1 ts havsalt
Blackberry Balsamicosaus:
⅓ Kopp bjørnebærvin
2 ss maisstivelse
1 kopp kaldt vann (til maisstivelse)
¾ Balsamicoeddik
⅔ Kopp ketchup
¼ kopp honning
2 sjalottløk i skiver
2 ss Worcestershire saus
1 ss dijonsennep
¼ Krydre salt
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss sukker
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley røykeverktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Settings:
Bisquettes: Hunter's Blend
Temperatur: 256ºF (124.4°C)
Røyktimer: 60 minutter eller 1 time
Timer: 90 minutter eller 1 ½ time
Preparation
Steker:
Still inn Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
La biffene stå ut av kjøleskapet til de får romtemperatur.
Legg biffene i jernpannen og tilsett 2 ss olivenolje, 1 ts trøffelolje, 1 ss pepperkornmedley og 1 ts sjøalt.
Tilsett fersk timian, dill og smør rundt biffene.
Sett inn i Bradley Smoker til den indre temperaturen når 145ºF (middels).
Tilsett en klatt av bjørnebærbalsamicosausen og nyt!
Blackberry Balsamicosaus:
La balsamicoeddiken småkoke.
Tilsett følgende sammen med balsamicoeddikvin, ketchup, honning, sjalottløk, Worcestershiresaus, Dijonsennep, kryddersalt, salt, pepper og sukker. Rør sammen på svak varme i ca 10 minutter.
Sil sausen over i en annen kjele. Ta 1 kopp kaldt vann og rør inn maisstivelsen. Når dette er godt blandet setter du sausen tilbake på middels varme.
Rør inn ½ kopp maisenna mens du visper raskt for å unngå klumper.
Pisk sammen i ca. 1 ½ minutt og bruk kun den resterende ½ koppen maisstivelse hvis sausen er for tynn.
Nå er det på tide å nyte en deilig saus for å gi litt mer smak til måltidet.
Oppskrift av: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now