Smoky Beerlicious Prime ribburgere Oppskrift
Oppskrift av kokken Ted Reader
Når det gjelder burgere, er det ikke noe mer tilfredsstillende enn tykke og saftige, hakedyppende burgere. For disse burgere fant jeg ut at den avslappede avslappede matlagingen med Bradley -røykeren min produserte de beste. Burgere så tykke, du trenger en flip topphode for å spise dem. Så saftig, fordi du vil legge til en kube av jellied storfekjøtt eller kalvekjøtt Demi Glace i midten av hver burger. En burger for å stoppe gjestene dine i sporene sine og en burger som vil glede en mengde. Gi det et skudd, du vil ikke bli skuffet og har mange servietter!
Ingredients
Røkt løk og hvitløk:
2 store søte løk - skrelles og kuttes i åtte
24 Store fedd fersk hvitløk
2 Bradley Smoker Jerky Racks
Smoked Beerlicious (Juiced) Prime Rib burgere:
1-2 Bradley Smoker Wire Stativer
3 kg prime rib av biff (prime rib gjør den ultimate burgeren! Hold kjøttet iskaldt)
12 fedd røkt hvitløk - finhakket
1 kopp sprø stekt løk - du finner disse i spesialmatbutikker og etniske dagligvarebutikker
1 ts Worcestershiresaus
2 ts dijonsennep
Kosher salt og nykvernet sort pepper, etter smak
8 x 1 ts terninger Demi glace eller redusert okse-/kalvekraft - avkjølt så den blir gelé
1 haug fersk rosmarin
Pepperrotkrem:
½ kopp pisket kremost
¼ kopp rømme
¼ kopp majones
3 ts varm pepperrot
1 ts frisk gressløk, hakket
Kosher salt og nykvernet sort pepper, etter smak
8 burgerboller
4 kopper ruccola
1 rødløk, i tynne skiver
1 kopp boursinost
Preparation
Røkt løk og hvitløk:
Sett opp Bradley Smoker i henhold til produsentens instruksjoner.
Still inn temperaturen til 220°F.
Legg løk på en rist og hvitløksfeddene på en annen.
Ha i smoker og røyk løk og hvitløk i 3 timer til løken er mør og røykfylt. Hvitløken blir ikke myk, men den blir røykfylt. Fjern fra røyker og la avkjøles.
Reserver løkene til å pynte burgere eller for bruk i andre oppskrifter.
Behold hvitløken for mosing og tilsett til burgerblandingen din.
Smoked Beerlicious (Juiced) Prime Rib burgere:
Forbered kjøttkvernen i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du ikke har en kjøttkvern, gå til slakteren din og be dem male deg opp et stykke ribba.
Mal ribba og de røkte hvitløksfeddene sammen.
Legg den malte ribben og røkt hvitløk i en stor bolle. Tilsett sprøstekt løk, worcestershiresaus og dijonsennep. Smak til med kosher salt og nykvernet sort pepper. Bland forsiktig for å kombinere.
Del prime rib burgerblandingen i 8 like deler (ca. 6 oz hver).
Form hver del til baseballer i uniform størrelse. Stikk et hull i midten av hver burger med fingeren. Plasser 1 terning geléet demi-glace i midten av hver burger og form kjøttet rundt demi-glaceen. Form om til en baseball. Avkjøl i 1 time for å la kjøttet hvile og forbli kaldt.
Kle bunnen av risten med friske rosmarinkvister. Plasser de baseballformede burgerne jevnt fordelt på toppen av rosmarinen. Plasser i røykeren.
Røyketid:
Still inn termometeret på 160°F for ferdig stekt. Hvis du maler ditt eget kjøtt og ønsker å tilberede det mindre, gå for det. For meg liker jeg burgerne mine med middels ferdighet rundt 145 °F. Lukk døren og røyk burgerne i 1½ - 2 timer til innvendig temperatur er nådd.
Tilbered pepperrotkremen i mellomtiden. Kombiner kremost, rømme og majones i en bolle. Tilsett tilberedt varm pepperrot og hakket fersk gressløk. Smak til med salt og nykvernet pepper. Ha over i et lite serveringsfat og oppbevar i kjøleskap til det trengs.
Fjern burgere fra røykeren.
Smør bunnen av de ristede bollene med pepperrotkrem. Topp med en burger. Legg til favorittgarnityret ditt (jeg liker Boursin-ost med disse burgerne, røkt løk og ruccola), men for burgerne dine kle dem slik du vil.